Kendini yakarsın sadece yapma derim .elinde bi birikmiş olsun (bunu tl de tutma ama yatırım araçlarında tut) sonrasında birikmişin yanına kredi çek belki 18...
kanka o zaman erişim engeli yoktu şuanda erişim engeli var açılmaması normal sende ayrıca konuyu hortlatmana gerek yoktu konu açsaydın cevap alırdın zaten.
hocam şu paragrafları iyi hoş yapıyoruzda geri kalanını yapamıyorum ben (mezuna kaldım ben)
matematik ve fen zaten hak getire hiç anlamıyorum herşeyi...
ne tarzda oyun oynayacaksın eğer hikayeli oyun ise net bir şekilde oled rekabetçi+ hikayeli oynayacaksanda 144hz bi tane ips sonrasında gene 2k oled derim...
tam tersi 13 son zamanlarda çıkan iphone serileri arasında eski iphone kalitesine en yakın iphone serisiydi çıktığı seneyi ağır bir şekilde domine etmişti...
bence ekran kartında rtx5080 bekle sistemin geri kalanını al ekran kartına yatıracağın parayıda faize yada altına yatır hiç yoktan çok değer kaybetmesinbu...
Ekmekle beslenen hamur kafalar için ekmeğe zam yapamazlar. Anca gramaj düşer. Zaten 180gr cücük kadar kaldı ekmekler. Şimdi 100gr falan olacak. İçine hava...