Hiç motor sürmediysen olmaz. Net. Olduğun yerde dururken bile düşüreceğine garanti verebilirim. Bütçenden bir kısım ayırıp ehliyetini aldıktan sonra güzel...
bizim burda heryere çevirme koydular son 1-2 aydır işe git gel için kullanıyordumda ceza yemeyeyim diye aldım a1'i yoksa gönlümde direk a2 almak vardı...
bende scooter var ceza yemeyeyim diye 3 ay daha beklemedim (Ehliyeti aldıktan sonra 3 ay yoksa 5 aydı 18'i doldurmam gereken süre) Şimdi ise 20 gün kaldı...
CBR 500 dediğimiz makinanın top speed değil de uzun ömürlü blok olarak satışa sunulduğunu millet ne zaman anlayacak hocam sizce?
1737839808
Hayırlısı olsun.
ben liseyi bitirdim bakma a1'i yeni aldım :D scooterla gezdiğimden sıkıntı olmaması adına yoksa 250 lik abimin r25-mt25'ine biniyordum köyde (tabi 1...
Kanka sende haklisinda bizim anlasamama nedenimiz ne acaba merak ediyorum bende diyorumki arkadasa ilk motorun ev okul yapacaksin guzel bir butcen var...
hondanın 500 lüğünün top speedi zaten yüksek değil ama ara devirleri canlı işte ayrıca sıfır alırsa rodaj vs olucak racing makine istiyorsa ikinci el R25...
aynen öyle. Benim 125dedigim mototrda 3-4.viteste gördüğüm motoru cbr 1.viteste görür ++ tork olarak da çok aşırı fark eder. Yanlışlıkla gaz açsam bile...