4060Ti 8 gb yerine daha ucuza 4060 alman senin için daha iyi olur 4060Ti çok arada bir kart ne 4070'e yakın ne 4060'a yakın performans olarak 4070'e daha...
sistemin neydi kanka 3080 ve 3090 için önerilen psu gücü 750w tabi psu'n kaliteliyse aşırı yüke sokmadan sentetik testler gibi seni idare eder ancak çokta...
4060Ti 8 gb olursa eğer bi esprisi kalmaz yüksek vramli kartlara bakmalı uzun ömürlülük için rtx50 serisi tam olarak piyasaya bi girsin bakalım rtx4070...
dlss 3 hali hazırda var dlss 4 te olucak ancak rtx50 yada 40 serisinde olan özellikler yok
Ben dlss kullanacağım dersen eğer 4060 ancak bana saf kas gücü...
Oynadığımız oyunları oynamak için değil de detay yakalamak, ya da incelemek için girmeye başladığımız dönemlerden geçiyoruz. Performans takıntısı oluştu...
Vram düşürüp clock'u basalım demişler ama yaramamış. Konunun başında da dediğim gibi tam bir deney kartı. Piyasayı biliyorsanız 6500XT'nin clock'u hâlâ çoğu...
Gow dediğin oyun 2018 de çıktı kanka bi zahmet oynatsın portlandıktan sonra bile optimizasyonu iyidi
rdr2 de keza aynı
sürümle falan alakası yok kartı...
Sanırım fsr açmadan denemişim rdr'yi. Neyse zaten kart almadan hikayeli oyunlara girişmeyi düşünmüyorum yakın zamanda. Oynamışken düzgün oynayayım diye.
ben 2 sene önce aldım bir sövüyorum bir sövüyorum kafayı yedirtti bana 4 e yada 3 almışım sanırım kazık yiyerek daha iyi ikinci el kart alınırdı o zaman o...