Necromancerr isimli üyenin son içerikleri

1. Necromancerr

Öneri 250.000 TL'Ye araç önerisi

106 dan vazgeçtim zaten Bugün birkaç araç bakmaya gittim bunların çoğu Palio,Albea,Clio vs de vardı ancak hepsinin artık perti çıkmış hurdalık paketti. Şuanda işte bi 2005 model oynanmamış 206 var pazartesi ona bir bakayım diyorum. Onun harici hala gidip geliyorum,pazar günü araba pazarı...
  2. Necromancerr

Ben ailemden bağımsızım şuanda. Üniversitedeyim aile aracı o yüzden hiçbir işime yaramıyor. Ki burda okulun yanında ayriyeten çalışıyorum da ancak o da kiradır yiyecektir falan derken eriyor elime çok cüzi bir miktar para kalıyor.
  3. Necromancerr

Harap olmayan bir tek 1.4 Xr bulabildim 2005 model. Kalanları zaten dediğiniz gibi harap halde. Şuanda biraz fiyat kırabilirsem zaten 20-25k falan kalır. 1759530715 Gönül isterdi 0 araç almak ancak bu devirde benim gibi 18 yaşında biri için hayal. Senelerdir yaz tatillerinde çalışır az...
  4. Necromancerr

Açıkçası bir şekilde çok üst üste gelmediği sürece masrafını karşılarım. Hala etrafımda Broadway, tofaş kullanan çok. araç zaten masraf yaptırır ben bunu da göze alaraktan araç bakıyorum. O Sebeple biraz daha seçici davranıyorum şuanda.
  5. Necromancerr

Üstad 300'ün üstüne 1 kuruş çıkamam ailem az biraz desteklemeseydi 300 bile hayaldi. < yoksa 340'a 1.3 CDTI Astra H bulmuştum
  6. Necromancerr

Üstad para zaten hali hazırda borsada o para kendi kendine katlandı, ancak şuandaki motorum ile büyükşehirde çekilmiyor. O Sebeple araç bakıyorum ki geçen günlerde hafif bir kaza geçirdim yollar sebebi ile, heryerde gölet,çukur gibi gibi şeyler var. benim için şuanda akmıyorsa bile damlasın...
  7. Necromancerr

Üstad sen diyince baktımda yazdığım 4 ilde hem çok seçenek yok. hem de olanlarında içinden geçmişler. (Not: 300.000 tl bütçe ile baktım bunu 250 ile değil)
  8. Necromancerr

Arkadaşlar bir diğer gönlümden geçen araç 206 idi Biraz aileden falan destek ile Son sınır 300.000 tl ye çıktı sağolsunlar. aşağıya bıraktım aracı. Eniştem gidip bakıcak pazartesi...
  9. Necromancerr

Albeaya bakmaya gitmiştik te birileriyle konuşuyorlardı albea için onu gene görülmesi adına attım. 1759471271 İşe öylede bakıyorum ancak Üniversite öğrencisiyim part time de çalışıyorum bir yandan masraf/Kullanım yapıyorum kurtarır mı acaba diye. çünkü bunu atıyorum 3-5 sene kullanırım...
  10. Necromancerr

Arkadaşlar günaydın, kenarda 200-250 bin tl gibi bir birikmişim var üniversiteye gidip gelmek için bir araç bakıyorum çok süper bir araç beklemiyorum ancak beni de aldığımda hem motor olarak hemde görünüş olarak üzmesin istiyorum. İstediğim 2-3 şey var aşağıda belirteceğim. Ayrıca Efsane Kasa...
  11. Necromancerr

Çözüldü✓ Max 45k ya laptop önerisi

Günün sonunda Gamegaraj Slayerda karar kıldım Siparişini verdim arkadaşlar yardımcı olanlara teşekkürler.
  12. Necromancerr

Yardım 400-500 TL Arası CS2 için mouse alacağım.

SS Rival 3 kötü bir mouse sırf marka fazla döndürmeye çalıştığında mouse yetmeyip sıfırlanıyor bizzat 2-3 senedir kullanıyorum.
  13. Necromancerr

Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

Aşırı kıl birine denk gelmediysen, ayriyeten bunu kuryelik için kullanmıyorsan çoğu polis gözardı edebiliyor ona göre. Riskini alırmısın bilmem ancak benim yaşadığım deneyim bu oldu.
  14. Necromancerr

ortalama bir oyun performansı yeterli olucaktır. O yüzden i5 lere açığım pil aşırı ön planda değil ama gidipte 1.5-2 saatte vermesin sıfır cihaz en azından bi 3-4 hadi çok zorlanırsa 5-6 saat görsün oynadığım oyunlar 3 aşağı 5 yukarı aynı lol,valo,cs sonra Cyberpunk2077 kıvamında oyunlar onları...
  15. Necromancerr

Bu modeli görmüştüm ancak elememin sebebi pili su gibi içecek olması bana sunum vs işlerle de uğraşacağım için biraz daha fazla pil süresi gerekli Yoksa aklımda olan bir modeldi.
Geri