Bunu deneyecegim yarin elimde olacak. Format atmistim ondan dolayı gerek gormemistim.
1632667879
Cevaplarınız için her birinize teşekkür ederim.
1632668053
Sistemi
B450 ms2 h
Ryzen 1300x
8 gb ram olarak guncelleyecegim yorumlarinizdan böyle bir sisteme cevirme karari aldim. İkinci elde guzel...
Ancak rx 550 de böyle bir sorun hiç olmadı. Bahsettiğim oyun TES 5 SKYRİM eski bir oyunda ayni sistemle guncel ekran kartinda sorun olmayip bir onceki nesilde sorun olmasi bana ilginç geliyor. Ben ankartin ekran kartinin istedigi voltaji saglayamadigini düşünüyorum. Çünkü rx 550 daha az enerji...
Arkadaşlar sistemim şu şekilde;
Athlon ii X4 650 4 cekirdek islemci
Ecs 740gm-m (ver.1) anakart
Kllisre 8 gb(4*2) ddr2 800 mhz ram
OEM HP RX 460 GDDR5 2 GB 128 BİT ekran kartı
Pny 120 gb ssd
Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply
Daha once Asus rx 550 vardı ayni şekilde anakart dan besleniyor...
MD-2 stok sorundan dolayı aldigim halde iptal edildi. Dedim MD-3 alırız. Hergun daha da zamlanıyor hersey. Şaka olmaktan çıktı kâbusa dönüştü. Çok yazik 4800 du yanlış hatırlamıyorsam md-2 hemide monitörlü
Bu sistemi almaktansa ge force now takılın daha iyi. Eski sistem laptopa ram ve ssd takviyesi ile on numara hizlanir. En azindan benim düşüncem bu yönde. Md-3 gelene kadar modum budur. Bu arada laptop la devam ediyorum ssd ram daha almadim 😅
Parça listeniz nedir?
500w 80+ Bronz PSU
ASUS M2N68-VM anakart
AMD Phenom II X4 945 işlemci
8 GB DDR2 RAM
Sapphire RX 460 2GB çift fan
750 GB HDD Ve birkaç optik sürücü.
Sorununuzu tanımlayın. Tüm hata mesajlarını ve belirtilerini listeleyin. Açıklayıcı olun.
Yukarıdaki bilgisayarı...
Merhaba. Bir tarafı vga bir tarafı hdmi olan tek parça kablo var. Benim de ihtiyacım oldu nette bakarken buldum. Fiyat 109 tl. Evde dönüştürücü var ancak görüntü kesilmesi çok oluyor. Onun yerine bu kabloyu almayı düşünüyorum isterseniz bakin ...