Necrox isimli üyenin son içerikleri

1. N

Max 200 lira kablosuz mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar, maksimum 200 lira için kablosuz mouse öneriniz var mıdır?
  2. N

🔥İndirim WD SN850 500GB NVMe M2 1200₺ 7000MB/s

500 GB için de fiyat iyi sayılır mı ?
  3. N

Ekran kartı yerinden çıkmıyor

Çıkarmayı başardım. Tırnağın bir kısmı kırıldı maalesef. Ama hala çalışıyor kitleyebiliyor. Ekran kartına falan bir zarar gelmemiş sorun gözükmüyor. Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.
  4. N

Gerçekten artık kırmayı düşünüyorum. Saatlerdir deniyorum bana mısın demiyor.
  5. N

Ekran kartının altında kalan vida var o yüzden çıkaramıyorum maalesef.
  6. N

Kilidi açmaya çalışırken diğer tarafı nasıl olduysa yukarı kalktı. O şekilde deniyorum maalesef durum aynı. Ne içeri sokabiliyorum ne dışarı çıkıyor.
  7. N

Bütün gücümle bastırıyorum hiç bir hareket yok
  8. N

Önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır hocam kafayı yemek üzereyim.
  9. N

Arkadaşlar ekran kartını çıkartırken pcie kilidine takılı kaldı. Tornavidayla bastırmayi deniyorum olmuyor. Kartı tekrar içine sokmaya çalışıyorum hiç hareket etmiyor. En sonunda slotu kuracağım tamamen.
  10. N

PC'ye Windows yüklerken Windows açılışında ekranın yarısı çizgili kalıyor.

Yeni topladığım pc'ye USB ile Windows yüklemeye çalışırken Windows logosu gözüktüğü zaman ekranın yarısı çizgilerle kaplanmış şekilde takılı kalıyor. Bios ekranında ekran düzgün bir şekilde gözüküyor. Sistem özellikleri şu şekilde. Rx 6700 xt, ryzen 7 5800x, Samsung Evo 980 1 TB, MSI b550...
  11. N

Ryzen 7 5800x için sıvı soğutma önerisi

Güzel soğutucuya benziyor. Daha kasayı almadım, o yüzden bir tane de 240mm önerebilir misiniz?
  12. N

Ryzen 7 5800x için sıvı soğutma önerisi

Çok pahalı bir şey olmasına gerek yok. RGB falan olmayabilir. İşimi görecek f/p bir şey de yeterli. 1500-2000 TL'nin çokta üstüne çıkmak istemiyorum.
  13. N

600 TL PC için hoparlör tavsiyesi

Arkadaşlar 600 TL bütçem var. Çok dandik olmayan bir hoparlör arıyorum bu fiyata
  14. N

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 5600 tekrar stokta!!

Teşekkür ederim.
  15. N

❌İndirim Bitti! Ryzen 5 5600 tekrar stokta!!

Stok gelip gelmediğini nerden görebiliyoruz arkadaşlar? Alarm gibi bir uygulama var mı acaba ?
Geri