nedo2828 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yarım siyah ekran problemi

Ekran kartım gtx960 önceki PSU 550ydi bu 750 watt Gold 1729532300 Yeni görüntüsüyle paylaşım
  2. N

Yeni monütor aldigimdan beri oluyor bu ilk PSU sıkıntı oldu evde yedeği vardı taktırdım sonra siyah ekran vermeye başladı oyuna girerken şimdide windowsa girerken oluyor hiç acilmiyor ama biosa falan girebiliyorum napicam ramleri sokup taktım bişey degismedi.bu siyah ekrandan sonra birde...
  3. N

Yeni monütor aldigimdan beri oluyor bu ilk PSU sıkıntı oldu evde yedeği vardı taktırdım sonra siyah ekran vermeye başladı oyuna girerken şimdide windowsa girerken oluyor hiç acilmiyor ama biosa falan girebiliyorum napicam ramleri sokup taktım bişey degismedi
  4. N

Monitör bozuldu yardım

Dönüştürücü var o imkansız açılior falan internete veya oyuna girince ekranı kapanıyor monitorun
  5. N

Monitör bozuldu yardım

Taktim açıldı ama oyuna girerken falan ekran kapanio onu napicam
  6. N

Monitör bozuldu yardım

Merhaba yakın zamanda monitörümde vganin girdiği yerin orda küçük vidalar var dişli deniyor galiba takip çıkarırken VGA kablosuyla bir çıktı takip cikarma nedenim ise ilk oyuna girerken ekran kapandı gelmedi sonra webe girerken yine aynısı oldu napabilirim
Geri