Dolandirici. Bu tarz bir sistemi gormustum devaminda ne oluyor tam hatirlamiyorum ama sanirsam o hesaptan para cekmeye calisinca para isteyecek. Error fln...
Ipad Air guzel ben hep Ipad kulandim bana Samsung pek guzel gelmiyor. Bende suan M3 var guzel yani sarji hizli gidiyor gibi hissediyom bazen ama hizli da...
Macbook almayi planliyorum beklemeye deger mi? Bu ay sanirsam 5k fln zam geldi daha gelmeden alayim diyorum ama acaba zam gelir mi M4 ciplere. Zaten M5 cikti.
Hocam siz Zephyrus verip (yalan yok ugrastiniz) ust model ROG a yukseltmediniz mi? Yani diyecek bir sey yok. En basta yeni cihazi alinca satsaniz daha iyi...
M5 almanizi cok onermem. Fiyati suan trde cok pahali. M4 alinabilir ben de almayi planliyorum. Paraniz varsa m4 pro alabilirsiniz. M4 gene yeter ama bazen...
Hocam genel olarak baktim baya da macbookdan daha iyi bir secenek gormedim. Genelde sarjlae ya cok kotu iyiyse islemci kotu. Fanlar fullenme sikintisi da...
Samsung fln daha uzun omurlu olabilir (tablet icin) ancak bana hitap etmiyor. Ekran akiciligi bile Apple'dan kotu gibi hissediyorum bazi modellerde. Apple...