NedoxBey isimli üyenin son içerikleri

1. NedoxBey

Müzik dinlemek haram mıdır? sebebiyle açıklayın lütfen

ChatGPTden buldum (hadisi hatirlamadigimdan ama bu) ingilizcesi: https://sunnah.com/bukhari:5590 Müzik aletlerinin haram sayılacağına dair en çok zikredilen hadis, Sahih-i Buhari’de geçen şu rivayettir: Türkçe çeviri: Açıklama (kısa): Hadiste geçen “ma‘âzif” kelimesi, klasik âlimlerin...
  2. NedoxBey

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

ben aldim baya hızlı geldi gece aldım sabah kargoya verdiler. 2 gun gibi bir surede elime ulaştı paketleme de baya iyiydi.
  3. NedoxBey

Zoom muadili program önerisi

zoom ile anydesk ayni mantalite degil. zoom tarzı olarak google meet olabilir
  4. NedoxBey

Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

hocam olabilir ama zenbookla arasinda 20k fln fark olabilir eger sorun olmaz derseniz olabilir
  5. NedoxBey

Yks Kaynak Secimi Yardım

aydin a gerek yok. Alabilirsen eyup b olabilir. onun disinda arkadasin dedigi siralama olur ancak 345 orijinal 3d full bitirmene gerek yok bence atlayarak gozune takilanlari cozebilirsin eyupb ve baris ayt en son kaynak cozulebilir.
  6. NedoxBey

Çözüldü✓ Yazılım için laptop önerisi

zenbook olabilir ama ekran cok yanisitici diye duydum onun disinda s14lerde isinma olabilir duz 14ler daha iyi sanirsam amd olanlarin dahili ekran karti intele gore kotu ama galiba pili daha iyi. Yogalar kismen daha iyi ama daha pahali ona gore almani oneririm.
  7. NedoxBey

Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

anladim hocam bir düşüneyim ama ailem de pek sıcak bakmayabilir 45k telefona vermeye büyük ihtimal 25fe ile devam edeceğim gibi gözüküyor ama teşekkürler gene de
  8. NedoxBey

Sınırsız görsel oluşturabileceğimiz bir AI

ne yapıyorsun ki kral o kadar foto ile
  9. NedoxBey

Yardım 240HZ'den 400HZ'ye geçilir mi?

bence mantıksız 240 yeter de artar. Deneyimim olmasada mantıksal olarak esiri bir farki olmaması gerekir.
  10. NedoxBey

yani hocam 0 oyun oynuyorum denebilir cok nadir clash royale falan. Beni bi 5 sene daha gotursun tek istegim kamerası orta bir şey yeter heralde.
  11. NedoxBey

merhabalar suan m31 kullanıyorum 5 yıldır bende cok kullanmadan 1 günlük şarj fln götürüyor ama artik arada kasmaya başladı. s25fe ile arasında 10kya deger mi sizce cok param yok dikkatli secmek zorundayım.
  12. NedoxBey

Ekran kamera degismis 15 pro alinir mi ?

sorun cikartabilir ben uzak dururdum. Bozulursa tekrar yaptirma gerekebilir ayrica ekran kamera fln degismisse dusmus falan da olabilir anakart falan saglam mi?
  13. NedoxBey

Sizce özel okula burslulukla gitmek mantıklı mı?

okuldan okula değişir. ben de liseyi Ozel okulda tam burslu okudum. Benim okulda siniflar başarıya gore ayrilmisti ve benim sinifimda yüzde 1'de arkadaşlarım vardi ki olmayanlarda cok caliskan anlayisli arkadaslardi. Ki o sınıf icindeki 5-6 kisilik arkadas grubumdaki herkes 2-11k arası yaptı...
  14. NedoxBey

IPad Alsam Mı Diye Düşünüyorum, Gereksiz Gibi De Geliyor...

bende m3 air var şarjı ciddi kotu bir cihaz bence yetiyor bana ama charging cycle uçtu gitti. Günlük okul islerim video vs icin yeterli. Samsung/huawei de alınabilir ama ben iPadleri sevim kullanımı kolay geliyor.
Geri