NedoxBey isimli üyenin son içerikleri

1. NedoxBey

70-80k Laptop Önerisi

Bilmiyorum hocam bazi cihazlarda fanlar cok ses cikarmadan sogutabiliyor
  2. NedoxBey

70-80k Laptop Önerisi

hocam dikkat edin bazen bu cihazlar boyle güzel donanımla geliyor ama feci sıcak calisiyorlar fanlar maxda kalıyor sürekli yani size cok ses gelmese de baskalarinin kafası şişer.
  3. NedoxBey

Upp Kargo Ups Tesisinde İşleniyor

Ups bazen şubeye getiriyor haftada 1 dagitima fln veya belirli gunlerde cikiyor dagitima ondan olabilir. 1 hafta bekle eğer gelmezse o zaman sor.
  4. NedoxBey

Yardım 2.El 20 30 K Arası Laptop Almak İstiyorum Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Bu fiyatlarda 32 ram fln bulmak zor ddr4lu i7 10-11. Nesil bakilabilir gibi geldi.
  5. NedoxBey

2. El Msi GTX 1650 Kaça Gider

3k yazılır bence 3.250ye falan var benzer kartlar. Pazarlikla 2.5-2.8 arasi satilir.
  6. NedoxBey

2k Ips Panel Monitör Arıyorum Yardım Butce 15k

bu bütçede zaten 300 hz 2k bi ktc falan var baska hiç görmedim onerildigini. (sanirsam)
  7. NedoxBey

Amerikaya Göç Edeceğim Bilgili Kişiler Yardımcı Olabilirmi?

En basitinden Amerikaya göç buyuk ihtimal daha zordur ve orada seni kimse korumaz devlet bakar mı şüpheli. Eğer tercih yapabilirsen Kanada ama bence biraz daha Turkiyede kal işinin ustası ol sonra git. Avrupada bazen boyle isçi ariyorlar oralara da bakabilirsin.
  8. NedoxBey

5060 Mı 3080 Ti mı ??

Tam bilgim yok ama eger mumkun olursa ilerde 5800x3d yap islemciyi. 2k da belki olabilir ama internette olmaz yazdi bir yerde buyuk olarak.
  9. NedoxBey

5060 Mı 3080 Ti mı ??

1080pde dar bogaz yersin direk
  10. NedoxBey

❌İndirim Bitti! Mercusys Me30 1200 Mbps Wifi Güçlendirici 611 TL

Me60x vardi guzel veriyor tek sorun oyunda ping vardi
  11. NedoxBey

60.000₺-80.000₺ Yurtdışı Seyahati Önerisi

Vizesiz gittiğin çoğu yerde ingilizce iş yapmaz gibi zaten.
  12. NedoxBey

Yks 2027 De Say 25k Mümkün Mü

Kral yani biz yok desek olmayacak değil, olur desek olmayabilir. Nasip kısmet, sen çalış dua et sınava gir.
  13. NedoxBey

Laptop ve Ekipmanlar Nasil

Bence yeterli, bozulana kadar bkr seyi yenileme
  14. NedoxBey

Yardım Japonya'dan Ne Alınır ( Arkadaşım Gidiyor )

Kutusunu atarsa sorun olcagini sanmiyorum, benim arkadasim Amerikadan Laptop getirmisti ama yine de sorun birilerine
  15. NedoxBey

Yardım Japonya'dan Ne Alınır ( Arkadaşım Gidiyor )

Kamera (sony, canon, nikon) veya djilar ucuzsa (Çin markası ama nasildir fiyat bilmiom)
Geri