NedoxBey isimli üyenin son içerikleri

1. NedoxBey

Linux Kullananlar Neden Lenovo Thinkpad Kullanıyor?

Bazi pclerde ram ssd değişmiyor bu thinkpadlerde bazilarinda anakart bile (sanirsam) değstirebikiyorlar bazi çok eski gozuken thinkpadlere 32 gb ram falan koymuslar işlemcilerini degişmişler.
  2. NedoxBey

Linux Kullananlar Neden Lenovo Thinkpad Kullanıyor?

Desteği var (hepsinin yok bazen bazi seyler calismiyor) parçalar ucuz ve kolay degisiyor upgradeable 1786187172 Egea Clio gibi dusun parçası var ustasi var ucuz.
  3. NedoxBey

Nikah Düğün İşlerinde Nasıl Para Kopartılır

50k ne? Miss Worldle mi evleniyon
  4. NedoxBey

Nikah Düğün İşlerinde Nasıl Para Kopartılır

Makas kesmiyor, kapi acilmiyor vs var ama bu yaşta saçma
  5. NedoxBey

Üniversite İçin Tablet Önerisi

ben ipad kullaniyorum ipad air m3, guzel ama hem isiniyor hem de sarji cok iyi degil. A16 belki alinabilir. Ipad Pro baya guzel ama fiyati laptop fiyati.
  6. NedoxBey

Üniversite İçin Tablet Önerisi

Bence bu butcede samsung fln daha iyi
  7. NedoxBey

Watch Akıllı Saat Önerisi

yani 41mm kiz oldugundan okey bence. Sadece fiyat hafif yuksek geldi 7.5k civari daha guzel olurdu ama para sorunun yoksa bence guzel gt5 kullaniyorum memnunum.
  8. NedoxBey

Yani fiyat benve yuksek bunlar icin ama sorun yoksa ok bence.
  9. NedoxBey

gt 5 alabilirsin veya 6 bence daha iyi fitten yani ozellik olarak super fark gormedim ama daha guzel gozukuyor.
  10. NedoxBey

Hangi Laptop Mantıklı

14900hx kombi masraflarini azaltir onumuz kis gibi geldi. Bence 14900hx gibi bir islemciye gerek yok laptopta.
  11. NedoxBey

Bilgisayar Almak İçin Beklemelimiyim veya Acelemi Etmeliyim

Zam gelcek diyorlar yakinda
  12. NedoxBey

19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Cs, valorant prolarinda yoktur. Yani pro fln degilsen zevke saçma ama aylik gelirim 1 milyon tl babamin 10 tane fabrikasi var, babam suudi krali vs diyorsan o zaman sen bilirsin.
  13. NedoxBey

İstanbul And. Yakasında Oturmalık Sakin Yer

beykoz
  14. NedoxBey

175000 Yapan Bir Öğrenci Bilgisayar Müh. İng. İçin İstanbul'da Nereyi Seçmeli?

O dediğin bölümle herhangi bir bolumu okuyabiliyorsun. Fiyat konusunda evet. Ama iyi bir uni.
  15. NedoxBey

175000 Yapan Bir Öğrenci Bilgisayar Müh. İng. İçin İstanbul'da Nereyi Seçmeli?

Burssuz Sabancı geliyorsa seç ama fiyat pahali ama top tier olur senin icin.
Geri