Dostlar, bazıları şirket diye ofis diye monitör ekran kartı alıyor m adam yarı fiyatına satın alıyor. Bu sonsuzmudur tam olarak nasıl oluyor? Al sat yapıp para kazanmıyorlarmı. Örneğin çok ucuza ekran kartı PC vs. Satanlar var bu şekilde mi yapıyorlar?
Dostlar yardımcı olun lütfen
Yeni ekran kartı aldım ama çözünürlüğü değiştiremiyorum. Yani sorun şöyle masaüstü aslında 1920x1080p ama çözünürlüğü değiştirdiğimde çözünürlük değişiyor ama 1920x1080p üzerinden oluyor. Yani ben bunu hissediyorum monitor ayarlarındada değişmediği yazıyor zaten...
indirim bitti güncel fiyat bu şekilde
1722971705
Ürün elime ulaştı Orjinal birebir kutulu. Ürün boyutu serçe işaret parmağınız kadar. Gerçekten stabil saniyesine çalışıyor wifi ile çalışmaktadır. Wifi uzaklığı çok uzaktan bile algılıyor tavsiye ederim...
1722971739
İndirim tekrardan...
Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki
Şimdi benim eski pcye bitane sıfır rtx4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve pc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz...
Dostlar kafayı yiyecem lütfen yardım edin okadar saçma bir sorunla karşı karşıyayımki
Şimdi benim eski pcye bitane 4060 ekran kartı aldım gigabyt. Ben bunu ankarta takınca VGA-LED ışığı kırmızı yanıyor ve lc açılmıyor. Ancak ben biosu sıfırladığım zaman hiçbir şey yokmuş gibi sorunsuz açılıyor...
Meraba
Amd ekran kartını driveri nasıl sıfırlarım. Yani format atmış gibi ilk yüklenmiş gibi bütün ayarlar sıfırlansın. Nereden yapabilirim. "amd radeon" driver programından
sıkıntı yok. Daha dün geldi benim kargom pahalı fiyattan almıştım bugun indirime girmiş :D Aydınlatması çok güçlü.Terasda çay içerken aydınlatıyor tavsiye ederim:D
Bu fiyata ne masa lambası bulabilirsiniz ne şarjlısını bulabilirsiniz ne kargo bedavasını bulabilirsiniz nede böyle kalitelisini bulabilirsiniz. Düşünmeden alın .....
https://www.n11.com/urun/noas-3-renk-dokunmatik-usb-sarjli-doner-baslikli-masa-lambasi-34687070?magaza=candagrup&pid=570594999