NeeK isimli üyenin son içerikleri

1. NeeK

Öneri Amazon Prime Alışveriş Festivali

Senin ürün neydi ve problem nedir ?
  2. NeeK

bundan sonra konularda ne konuşulacağı önce sana sorulur ondan sonra konuşulur hocam özür dileriz.
  3. NeeK

başka kodlar gelebilir ama arka arkaya kod ekleme olayı olmaz diye düşünüyorum artık. Baya bi uykumuzdan etti bizi ama keyifli alışveriş yaptık.
  4. NeeK

Benim de aynı
  5. NeeK

Oneblade kargoya verilmiş ama stanley verilmedi sanırım iptal olacak o. Stanley siparişi kargoya verilen var mı ?
  6. NeeK

Hocam az önce konuya attığım milka`da 3 al 2 öde oluyor tam olarak bitmemiş bence
  7. NeeK

kodlar tekrar gelir mi bilmiyorum gelirse de geçen gece olduğu gibi arka arkaya spamlayıp indirim biriktirmek mümkün olmaz gibi duruyor. 3 al 2 öde kampanyası bazı ürünlerde devam ediyor bitmiş mi ?
  8. NeeK

Karşılaştırma yapacak kadar gurmesi değilim ama bu ürünü daha önce 2-3 kutu bitirecek şekilde kullandım, dandik hissettirmiyor. Palm yağı yok. Waffle hamuru üzerine sürdüğümde çok keyifli olmuştu.
  9. NeeK

zerre hareket yok benimkilerde oysa çok da ucuza almamıştım 1350 tl verdim termosa :D
  10. NeeK

https://www.amazon.com.tr/Milka-Spread-F%C4%B1nd%C4%B1kl%C4%B1-S%C3%BCr%C3%BClebilir-%C3%87ikolata/dp/B0DFMK28TV/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1XJN7A7B5PI59&dib=eyJ2IjoiMSJ9.I8OExay3bdWlY-3t2Z7S2eXflbr9wKVVyywrD90P0a0tAHCVxK3XSgTfwrH5_ETHeXRAqawjBMbMWdZLDP-sMRoH34eIbQ...
  11. NeeK

aktif 1 kod var diye biliyorum şu an
  12. NeeK

hocam GAZETE10 dener misin
  13. NeeK

DH10 dener misin sanırım o duruyor.
  14. NeeK

dandik bi markadan almaya kalksan daha pahalıya alırsın çok iyi fiyat
  15. NeeK

arkadaşlar kodlar gidiyormuş sanırım sepetiniz avantajlı durumdaysa ödemesini yapın bence karar sizin.
Geri