Neekoli isimli üyenin son içerikleri

1. N

valorant secure boot verification failure diye bir hata alıyorum

kral cozumu buldun mu
  2. N

Yardım Valorant icin kendime en uygun mousepad'i nasil bulabilirim

steelseries'lerin QxK serileri var onlara bakabilirsin
  3. N

Secure Boot Verification failure hatası

Merhaba. her yolu denedim fakat resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. birçoğunuz tpm 2.0 veya secure boost açmayı dene diyeceksiniz. her yolu denedim ikisinide açtım csm'i kapattım birşeyler denedim yine olmadı. en son format attım olmuştur diyerek girdim çok şaşırdım yine olmadı. sorun windows...
  4. N

İlk defa PC alacağım hiç bir bilgim yok

belirttiğiniz pcde 1x16 ram var çift kanal değil yanlış görmüyorsam?
  5. N

16.000₺ PC Tavsiyesi

önerileriniz icin teşekkür ederim. bunu alacağım ❤
  6. N

16.000₺ PC Tavsiyesi

Merhaba, 16000 TL'ye pc dizeceğim. sizce ne almaliyim? önerilerinizi bekliyorum.
  7. N

17 bin tl sistem önerisi

12 ile 13 arasında çok fark var :D
  8. N

17 bin tl sistem önerisi

https://www.itopya.com/modart-x7intel-core-i3-13100fgigabyte-geforce-rtx-4060-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h24569
  9. N

Hangi minecraft hostu almalıyım?

Merhaba. arkadaşlarımla survival oynuyoruz ve 4 kişiyiz. aramızda laglar yaşanmaması, veya chunk yüklenmemesı gibi sorunlar istemiyoruz. hangi hostları almalıyız?
  10. N

Fandan fazla ses geliyor

daha yeni fanlarina bakiyim dedim cok kirlenmis. Peçete ile tozunu aldım sadece ve düzeldi tesekkür ederim. Bende mesh kasa var ve çok fazla kirleniyor ne yapmam lazım?
  11. N

Fandan fazla ses geliyor

Normalde fanımdan asla ses gelmez fakat dün akşam pcyi açık bırakmam gerekti. uyandığımda kasanın en aşşağıdaki fan ses yavaş dönüyor ve çok ses çıkarıyor. ne yapmam gerek?
  12. N

2200-1700 arası kulaklık önerisi

ayni sekilde bende konu actim. bende h6 almayi dusunuyorum. banada kimse cevap vermedi, senin dusuncelerin neler?
  13. N

Fifine H6 alinir mi?

Merhaba, şu dönemde gerçekten kulaklık bulmak zor. kulaklık öneriniz var mı? varsa nelerir? sizce Fifine H6 veya Fifine H3 alınır mı?
Geri