Öncelikle herkese iyi akşamlar,
İşlemci modeli İntel İ5 12400F single core ve multi core testlerine soktum ve üç adet değer verdi bana,
1.CPU (Multi Core)
2.CPU (Single Core)
3.MP Ratio
İlk iki sonuç çok absürt gelince, forumlara göz gezdirdim insanların sonuçları 700-900 vs benim sonuçlar tam...
Bu arada sanırım bi terslik var, az önce afterburnerda dikkat ettim belirli aralıklarla gpu 210 mhzden 1807 mhze, mem 405 mhzden 7500 mhz pik atıyor.Sorun neden olabilir sizce?
@Shourd @Oğuzhan Yücel kasa temizliğini yaptıktan sonra tekrardan zero fan teknolojisi devreye girer mi?
Birde eğer müsaitseniz kasa temizliği ile ilgili konuya da bakabilir misiniz?
Herkese iyi forumlar dilerim, umarım gününüz güzel geçiyordur.
Geçen bir konu açmıştım, kasa temizliği ile alakalı, zaman ayırıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. Ben sistemi ortalama on ay önce aldım fakat yapılması gereken kontrolleri doğru dürüst yapmadım, heyecandan biraz...
Selamlar, herkese iyi günler dilerim.Yaklaşık 9-10 ay önce bi hazır sistem aldım ve o gün bu gündür hiç temizliğini yapmadım , zaten öyle aman aman kullanılmadı.Sıcaklık değerlerinde felan bi anormallik yok sanırım fakat kasanın içerisine baktığımda tozlandığını gördüm.Ekran kartının fan...