evet, sizin için test ettim.
%83 pil sağlığı olan iphone 11 cihazımı %19'da taktım 51 dkda %80 yapmış, powerbank'in şarjı %99du taktığımda oda %76 olmuş.
bende otomatik ürün tavsiye ettim yukarıdaki mesajımda. bende hem manuel hem otomatik makine var ayrıca flat burr değirmenimde var. değirmen temizliği önemli normal şartlarda ama otomatik makinelerde kimse dikkat etmiyor özel tozlar satılıyor kahve yağını arındırmak için ama dediğim gibi...
Ürün pratik ama hem bayat kahve içiyorsun hem de çok pahalı kahve içiyosun. 10000 TL 'ye Philips 2200 alıp herhangi bir yerden çekirdek kahveyi 800-900'e (hatta bazı sitelerde 600 liraya bile var kg fiyatı) alıp içmek çok daha mantıklı. Makine hediye gibi görünüyor ama uzun vadede parasını...
yani yoğun kullansam kaliteli bir şey alırdım marka olarakta aslında spigenin slim aluminyum olanı 1000'e düştüğünde alacaktım vazgeçtim, sonra bu 570 liraya gelince yorumları da iyi olunca evde dursun en azından elektrik gider yolda vs lazım olur kablo taşımayayım dedim o yüzden tercih ettim...
işin açığı bitirmedim bile komple doldurdum geldiğinde %70 civarıydı hocam. ama soru cevap kısmında 2-3 saat yazmışlar. iyi bir adaptör ve type'c ile şarj edersen pd ışığı yanıyor ordan anladım hızlı olduğunu lightningde yanmamıştı pd ışığı ve yavaş ilerliyordu % kısmı. type c ile hızlandı.
geçen bunu aldım ; https://www.hepsiburada.com/s-link-p104-10000mah-prm-dahili-kablolu-hsc22-5w-pd20w-siyah-lcd-tasinabilir-pil-sarj-cihazi-powerbank-p-HBCV00008TA8FZ?magaza=Hepsiburada
3 kabloda üzerinde var usb a kullanmıyorum ama diğerli işe yarıyor. hemde ufak. hızlı şarj ediyor(en azından...
normal klima 300 lira mı yakıyor kliması olmayan adam için sıcaktan çok bunalan için ufak bi uğraşla vantilatörü 10'a katlayacak ürün. 6000 TL'ye mobil klima alıp boklanmamalı bence. Alanlar güle güle kullansın seneye 7'ye satabilirsiniz bile fiyatları hep zamlanıyor.
ha400 amfiyle birlikte kz castor pro yanında bm800 setup'ını yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. bm800 mikrofonum var ama bu kadara gerek yok masaüstü usb mikrofonlarda iş görür. yaz kış çok daha rahat oluyor böyle. kafamda ağırlık olmuyor. öneririm.
vereceğini düşünüyorum neticede klima. Dekota levha alıp, boru kısmı için yuvarlak delik açıp pencereye uygun tatlı sert geçecek şekilde yaparsan daha kullanışlı olur hem pencere parçasına bi ton para vermezsin. Hemde yaz bitince o parçayı kaldırırsın kenara seneye tekrar takarsın seyyar olur.
durulmayacak evdeyseniz ve kiracıysanız herr türlü iş görür. Hava aldığı kısmı da yalıtıp onu da ayrı bi boruyla alırsanız daha verimli çalışır. Buz gibi yapmaz ama yaşanacak noktaya getirir. Sıcaklar bi acayip artık insanı çok yoruyor fiyat çok iyiymiş. Tabii gücü de düşük 7000 BTU. Ama bu...