wraith x semi hard modeli gibi bir speed hybrid mousepad bulamadım bir türlü. Klasse'de var mı böyle kaliteli speed bir mousepad? glorious aldım. pek alakası yok.
mesajı düzeltmiştim ama evet aklımda fikir almak vardı zaten. uzun vadede ses yapmazsa rulman sesi vs. fiyat alınabilir duruyor ucuz değil ama tercih edilebilir
pc stres testinde eski fanlarla yeni fanlarla karşılaştırmalı derece verebilir misin? belki o bir karşılaştırma olur. pardon son paragrafı görmeden yazmıştım. o zaman şans verilebilir arctic p12 var egzoz fanı olarak kullanıyorum yaz geldi nzxt kapalı kasa önünü delip öne fan almayı düşünüyordum...
evdeki kısır kediye felicia verilir mi? yada varsa uygun fiyatlı güzel alternatif bekliyorum konudaki mamayı da sokak hayvanları için alıyorum yiyorlar açıkçası. Çöp eşelemelerinden iyidir gibi geliyor bana.
Art niyet aramamıştım ciddi ciddi bende. Hala olmadığına inanmak istiyorum da böyleyse de suç satıcının olduğu kadar trendyolun. İnsanlar güvenip indirip kullanıyorsa senin uygulamanı böyle şeylerden kullanıcılarını sen koruyacaksın maalesef.
bunlar yüzünden bu kadar göze battı zaten. dükkan doldurup faturasız (bir çoğu en azından) para kazanıyorlardı. iyi bile oldu bi noktada bunlara önlem alıp tekrar açsınlar ben okeyim :D