2 yılı geçti 4060ti modelini kullanıyorum. hiç bir sıkıntı yok. NZXT havadar olmayan bi kasa kullanıyorum 70-75 civarı dereceler yükte. Fiyat düşükse alınabilir. Ama bence sistemin pek bi avantajı yok.
arkadaşlar taze kavrulmuş kahve tercih edin. makineniz ve öğütücünüz güzelse taze öğütüp için. en dandik taze kavrulmuş ve taze öğüttüğünüz kahve bunların hepsinden daha iyi olacaktır. bunlar market kahvesi aylarca bekliyor kavrulduktan sonra.
valla usb hub aldım arızalı çıktı video çektim iade ettiler parayı :) Aldığım kalan her şey sapasağlam geldi sorunsuz. Sadece gümrük çok sürüyor. Onunda shein'la ilgisi yok. Birde siz ne aldınız da boş kutu gönderdiler link var mı?
sh2402216737777571 kahve değirmeni fiyatı baya iyi geldi bana. AE'de falan alternatifleri vergisiz 1000 TL gözüküyor. Vergiler dahil 690'a geldi. Kahve ekipmanı için soran arkadaşlar vardı baksınlar. sh ile başlayanı aramaya yazın ürün çıkıyor. Alıp kullanan varsa bana bi yorum yapabilir mi...
sistem topluyorum ileriye yönelik 5070 aldım. r5 7600 aldım. ileriye dönük sağlıklı bir şey istiyorum açıkçası. başka marka almak istemiyorum bios sıkıntılarından ötürü marka almak istiyorum wifi de önemli olması şart.