nekonekomeow isimli üyenin son içerikleri

1. nekonekomeow

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Sıvı soğutma Ryzen 7 5700x için nasıl olur başka soğtucu tavsiyeniz var mıdır o fiyatlara.
  2. nekonekomeow

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Peki hocam bendeki kasayı bir şekilde satsam ne alsam darboğaz olmaz sistemde , ben switch emulator oyunları ve overwatch falan oynuyorum. Fakat çeşitli hikayeli oyunlar oynamak istediğim için değiştireceğim monitorüm 1080p tavsiyeniz ne olur.
  3. nekonekomeow

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

1660ti ve r5 2600üm var 5600e veya 5500e geçmeyi düşünüyorum bunuda alsam güzel olur mu sizce
  4. nekonekomeow

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Keşke gelse direkt taksiti falan boşverip havaleyle alıcam ya , şu fiyat 16 ram olsa bile çok iyi yani eksilse kısılsa yine alırım ben şahsen.
  5. nekonekomeow

🔥İndirim Baseus Bowie H1i ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 899TL

Selamlar dostlar sizce h2 veya h1i almak mi daha mantikli olur yoksa https://wraith.studio/collections/kulakliklar-1/products/fantech-go-flow-wireless-kulaklik bu kulakligi mi genel anlamda evde kod yazarken muzik dinlemek icin kullanacagim.
  6. nekonekomeow

🔥İndirim MSI Mag Force M100R White Gaming Kasa 🔥2.299₺ (Dip Fiyat)

https://www.trendyol.com/next-gaming/orion-cube-5x-tustan-degisen-rgb-fanli-m-atx-bos-bilgisayar-kasasi-siyah-p-960103295?boutiqueId=61&merchantId=704778 Bu kasa mı iyidir yoksa attığınız mı sistemimi güncellemek istiyorum kasam çok kötü sadece bir fana sahip ve bir kasa arıyordum ama tavsiyeniz...
  7. nekonekomeow

❌İndirim Bitti! Msi Coreliquid l240 White 2.699 TL + Steam Kodu

Aralarındaki farklar nedir Ryzen 5 2600 ile uyumlu oluyo mu bunlar takabilir miyim sistemime yani ilerleyen süreçte Ryzen 5 5600 almayı düşünüyorum ve bir soğutucu ihtiyacım var sizce ne tercih etmeli.
  8. nekonekomeow

Sistem güncellemesi için tavsiye

Hiç öneri yapabilecek biri yok mu ? Kasa ve İşlemci soğutucular hakkında pek bir fikrim yok.
  9. nekonekomeow

Sistem güncellemesi için tavsiye

Merhabalar şuanda elimde bir sistemim var ve benim için yeterli fakat bazı sorunlarım var. Kasamda tek fan var ve kasamı değiştirmek istiyorum. İşlemci soğutucum stok AMD fanı ve yetersiz kalıyor işlemcim çok ısındığı için sistemim kapanıyor kimi zaman. Sistem özelliklerimde önemli kısımlar...
Geri