Açıkcası ilk defa başıma geldi ve havadan dolandırıldım resmen bir daha itopya faturalı 2. Ele asla bu mevzu ile ilgili hala kendilerinden çözüm bekleyeceğim ürünümü onlara emanet ettim ve orda robota ürün servise gitmeden önce incelenecektir gerekli koşulların sağlanması halinde garantiye kabul...
Anlamadığım kısım benim adıma telefon numarama benim ismime itopyaya giriş yapan ürün neden benim haberim olmadan başkasına yollanıyor 2 günde bir arayıp sormama rağmen her aradığımda onların sistemine not olarak düşüyor ve görüyorlar telefonda canlı şahit oldum. Yani bir gariplik olduğunu...
Sizde haklısınız ama diğer firmalar itopya gibi davranmıyorlar daha önce farklı marka adıma faturalı olmayan ürünlerimi üstüme geçirip servise gönderdiğim oldu ve gerçekten yardımcı oluyorlar fatura sahibine ulaşamamıştım ama yinede yardım etmişlerdi direk kargonun üstündeki telefon yani benim...
Keşke herkes sizin satıcınız gibi olsa ama burda itopya hatalı ürün benim adıma servise giriyor ve kutunun içinede kağıt bıraktım fakat dikkate almamışlar
2. El olarak steelseries rival 3 wireless mouse aldım kutulu faturalı garantili çok referanslı bir abimden ürün geldi problem yok 2 ay kullandım sonra tekerleği teklemeye başladı itopyadan kargo kodu alıp kargoya verdim kendi adıma kendi adresime kutunun içinede ürünü geri bu adrese...
ikinci el bir sistem alıcam bütün her şey dahil klavye mouse monitor kulaklık vb ama 10000 tl vericem bu işin ehli olmaya başlamama rağmen aşırı sters oldum alırken neler yapmam gerekiyor detaylı şekilde yazarsanız sevinirim teşekkürler
öncelikle merhaba biliyorsunuz ki şu karantina döneminde sürekli bişeyler almak istiyoruz ve elimizdeki para yetmiyor babamda vakıfbank trade online diye bir hisse alım satım programı kullanıyor kazanıyorda bende şu karantina döneminde evde emek vererek para kazanmak istiyorum 18 yaşından küçük...