Zayıf olduğum için şu regular premiumdan M alsam o hafif bol durur üstümde muhtemelen. Dediğin gibi oversize nin S bedeni tam oldu sayılır. Alıp bi deneyeyim bakalım. 😄
Ona bende baktım , premium diye özellikle yazdıklarına göre illaki kalite farkı vardır diye düşünüyorum. 2 tane alıp denemek lazım 1 tanesi bedavayken 😃
Dün aldım bugün teslim edildi. Tam bedenime göre almışım. Kumaşı kalın bayağı kaliteli gibi duruyor her yönüyle beğendim, tek beğenmediğim tarafı yakası biraz dar geldi. Çok dar yakalı t shirtleri giyemiyorum umarım alışabilirim...
Şu şekilde cüzdanım kısmı açılıyor hocam. Muhtemelen katılmışımdır herhalde. İlk defa money muhabbetine dahil oldumda anlamaya çalışıyorum kusura bakma 🙏
Aynen hocam amazon destek. Elemanın ekran kartı 5500 xt 4 gb miş. Çoğu oyunu oynatmıyor diyor. Oda almış 9070 xt den bizim gibi iptal yemiş. Ekran kartı önerisi istiyor benden 😄
Gönderici amazon olsa risk edilip alınır ama gönderici ve satıcı aynı kişi. Uğraşmaz bence. Bilerek yanlış ürün gönderirler yada göndermezler iade içinde uğraşıp durursunuz sonra. Amazon un pek umrunda olmuyor farklı satıcıdan alınan ürünlerde.