NeonPeekr isimli üyenin son içerikleri

1. NeonPeekr

4kya RX 6500 XT den daha iyi önerisi olan varmı?

ya şimdi hangi rx 580i alırsam alayım mining geçmişli olacak. sırf satıcıların çok temiz iddiaları yüzünden bir yıl arayla aldıktan 20 gün sonra iki tane rx 470 bozuldu elimde. kartı aldığım bir kişide Abdullah abiye rtx 3060 satmıştı güvenilirim diye geziyordu mesela.
  2. NeonPeekr

öneriniz varmı hocam?
  3. NeonPeekr

sorundan kasıtınız nedir hocam bilgilendirebilirmisiniz?
  4. NeonPeekr

en ucuz rtx 2070s 7500den başlıyor
  5. NeonPeekr

Arkadaşlar pc topluyorum gpu için 4k ayırdım. Üstüne daha fazla koyamam Şuan bir adamla konuşuyorum Sapphire Rx 6500 xt 4gb ı elden 3200e bırakacak sizce daha mantıklı başka bir kart varmı? Sistem şöyle; Msi mag a550bn 550w psu Msi a520m a pro anakart Ryzen 5 5500 işlemci 16gb ram
  6. NeonPeekr

Yardım İkinci Bir Monitör Takılı Olarak Görüyor Ama Başka Monitör Takılı Değil

Arkadaşlar selamlar, geçenlerde Rx470 aldım. Kartı ilk 10 gün sorunsuz kullandım. Daha sonra oyun oynarken birden drop yemeye başladım. Bilgisayar ikinci bir monitör takıldı zannediyor ancak aslında başka bir monitör takılı değil. Bu olayda bir anda bir sürü kere tekrar ettiği için Win11 in yeni...
  7. NeonPeekr

Çözüldü✓ Mak. Müh. İçin 25kya kadar Masaüstü Pc Toplamaya Çalışıyorum

rami sonradan 16gb alarak yükselteceğim. ssdyide özelleştirme sekmesinden kioxia g3 1tb a çıkaracağım.
  8. NeonPeekr

direkt şu sistemi düşündüm https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html
  9. NeonPeekr

dizüstü işine girmektense tablet + masaüstü yapacağım.
  10. NeonPeekr

3050 çok yetersiz kalır tahminimce belki başka ekran kartına yönelebilirim ancak neden intel işlemci almam gerektiğini anlamadım.
  11. NeonPeekr

Öncelikle selamlar, uzun bir YKS sınavı hazırlığı dönemini bitirdim hepinizi özlemişim. Şimdi makine mühendisliği okuyacağım ve bunun için yeni pc toplamam lazım. Am5 sistem arıyorum ve nispeten kaliteli parçalar kullanmak istiyorum. Halihazırda kullandığım sistem şu şekilde; R3 2200g, 16gb ram...
  12. NeonPeekr

Yeni sistem aldım yorumlarınızı merak ediyorum. Genellikle Valorant oynuyorum.

epey pahalıya gelmiş gibi. sadece gpu fiyatına 4070li sistem gördüm geçen
Geri