Arkadaşlar selamlar. Kartı yaklaşık 25 gün önce aldım hatta ilk aldığımdada bir sorun çıkmıştı onun içinde konu açmıştım. Normalde ses sisteminin güç tuşuna basınca sistemden görüntü gidip karıncalanma oluyordu bir iki saniye sonra görüntü geliyordu ancak genelde wifi bağlantısı kopuyor geri...
arkadaşlar selam, belki birisi gelir okurda faydası olur diye yazıyorum bunu. ddu ile driverleri silip furmark 1 8xmsaa 1080p ayarlarda çalıştırınca kart kendine geldi. bende hali hazırda 570 biosu yüklüymüş ancak driverden kaynaklı 470 gözüküyormuş. eğer sizdede aynı sorun varsa kafanıza...
abi kusura bakma tekrar etiketiliyorumda userbencharkla test yaptım ortalama rx 470 skoru %39.9 çıkıyor benimki %34 skor verdi. çok ciddi bir problemmi? linki bırakıyorum : https://www.userbenchmark.com/UserRun/68961137
beyler arkadaşın biri "şaka" amaçlı gitmiş uygunsuz yetişkin sitelerine benim direkt adımın soyadımın yazdığı maille oturum açmaya çalışmış. spam klasöründe saçma sapan mailler aldım ama gelecekte başıma iş çıkarabilirmi bu şeyler? mail hesabını kapatsammı?
Dostlar yaklaşık 2 haftadır kullanmıyordum cihazı kapalı duruyordu bugün şarj ettim 100e kadar bağlamaya çalışıyorum bir türlü bağlanmıyor cihazımda custom rom yüklü belki bu yüzdendir diyerek başka telefondada denedim ama çalışmadı bağlanmadı cihaz sıfırlayıp bağlamayı denedim ama yine sonuç...