Nephesis isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

Bende de iphone 11 vardı telefoncuda 9 bine aldılar.Taksitle aldığım 14 pro maxin parasından düştüler 9 bini.Öyle bir şey yapabilirsin
  2. N

Asus Tuf Mu Hp Victus Mu

Bütçen kurtarıyorsa tuf, msi veya acer nitro al geç hocam victus serisinde hall sensöründe kronik sorun var
  3. N

Fan Kontrolü Hakkında Soru

benim meselede çözüm yolu var mıdır sence kasayı almalı mıyım
  4. N

ben baya araştırdım ama dönüştürücüye pek güvenilmez
  5. N

rgb çıkışlı al hocam bir daha dönüştürücüyle uğraşma
  6. N

evet doğrudur kasa içerisinde kontrolcü mevcut fakat şuan hem rengi ve hem hızını ayarlayamıyorum sanırım argb çıkışı olmadğı için 1781384958 ucuz yollu olanlar yanabiliyor maalesef onun içinde ekstra masraf yapman gerekiyor
  7. N

asus b450mk-2 anakartım var
  8. N

https://www.itopya.com/msi-mag-pano-m100r-pz-usb-32-tempered-glass-siyah-matx-tower-kasa_u25904 dostlar bu kasayı almayı düşünüyorum fakat anakartımda rgb çıkıışı var argb çıkışı yok fanın hızlarını nasıl kontrol edebilirim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  9. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Hocam size özelden wetransfer linki attım oradan inceleyebilirsiniz
  10. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Basış hissi çok güzel hocam istersen birazdan video atabilirim
  11. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Monster rapid pro var hocam.Ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Mekanik olarak alacaksan önerebilirim
  12. N

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

hocam bende monster pusat rapid pro var öneririm 12 taksitle alabiliyorsun.Mekanik klavye olarak önerebilirim.Bilek desteği de var
  13. N

Hangi mouse tercihe ederdiniz

maksimum 3 bin
  14. N

Hocam bütçe olarak yüksek bir şey alıp 5-6 sene sorunsuz kullanmak istiyorum sadece
  15. N

Darmoshark M3S Max Wireless NZXT Lift Elite Wireless Mchose G3 Ultra 8k Hz Wireless Rampage Zenith Pro 4000 Hz Darmoshark m3s, Syrox v8 Bunlardan hangisini almak daha mantıklı sizce
Geri