Nephesis isimli üyenin son içerikleri

1. N

Sizce Hangi Kasayı Almalıyım

Bu markanın dream modelini alacağım yüksek ihtimalle
  2. N

Birde Aerocool P500C kasası varmış onu buldum fakat henüz son kararımı vermedim
  3. N

Selamlar herkese Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum 3 tane kasa arasında kaldım sizce hangisi daha f/p olur GM Game Master F7 Lite 7x Argb Fanlı Uzaktan Kumandalı Siyah Gaming Akvaryum Kasa https://app.hb.biz/SY5aBI2MmRrt Rampage Lyron Kumandalı 7*12CM Argb Fan+Kontrolcü Pwm Fanlı Atx/m-Atx Siyah...
  4. N

Yardım Iphone 11imi Satacağım Yardım

Bende de iphone 11 vardı telefoncuda 9 bine aldılar.Taksitle aldığım 14 pro maxin parasından düştüler 9 bini.Öyle bir şey yapabilirsin
  5. N

Asus Tuf Mu Hp Victus Mu

Bütçen kurtarıyorsa tuf, msi veya acer nitro al geç hocam victus serisinde hall sensöründe kronik sorun var
  6. N

Fan Kontrolü Hakkında Soru

benim meselede çözüm yolu var mıdır sence kasayı almalı mıyım
  7. N

ben baya araştırdım ama dönüştürücüye pek güvenilmez
  8. N

rgb çıkışlı al hocam bir daha dönüştürücüyle uğraşma
  9. N

evet doğrudur kasa içerisinde kontrolcü mevcut fakat şuan hem rengi ve hem hızını ayarlayamıyorum sanırım argb çıkışı olmadğı için 1781384958 ucuz yollu olanlar yanabiliyor maalesef onun içinde ekstra masraf yapman gerekiyor
  10. N

asus b450mk-2 anakartım var
  11. N

https://www.itopya.com/msi-mag-pano-m100r-pz-usb-32-tempered-glass-siyah-matx-tower-kasa_u25904 dostlar bu kasayı almayı düşünüyorum fakat anakartımda rgb çıkıışı var argb çıkışı yok fanın hızlarını nasıl kontrol edebilirim.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  12. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Hocam size özelden wetransfer linki attım oradan inceleyebilirsiniz
  13. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Basış hissi çok güzel hocam istersen birazdan video atabilirim
  14. N

Türkçe klavye tavsiyesi

Monster rapid pro var hocam.Ben 1 aydır kullanıyorum çok memnunum.Mekanik olarak alacaksan önerebilirim
  15. N

3000 TL Mekanik / Manyetik %75 Klavye Önerisi

hocam bende monster pusat rapid pro var öneririm 12 taksitle alabiliyorsun.Mekanik klavye olarak önerebilirim.Bilek desteği de var
Geri