Aynanin oynamasını sağlayan kısımda sıkıntı yok katlama kısmında sıkıntı var
1735674419
Haklısın hocam sanayide bir dolaşmak lazım. Yedek parça maliyeti ne kadar olur?
Dostlar selam toyota corolla 2019 aracımız park halindeyken yan aynası kırılmış katlanır ayna mekanizması çalışmıyo onun harici sağlam. Tamiri için komple aynanın değişimi gerekir mi? Gerekirse tahmini ne kadar tutar? Kaskoya yaptıralım dedim onun için kaskoyu bozdurmaya değmez dediler. Ne...
Dostlar selamlar. Henüz birkaç ay önce aldığımız Xiaomi s10+ robot süpürge önce dahili sensör hatası verdi gönderdik servisine geri geldi şimdi de lazer sensör tamponu hatası veriyor. Bunu biz çözebilir miyiz yoksa yeniden servise mi göndermeli? Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Geçen hafta yurda geldim ve internete bağlanmak icin gerek taahütü falan yaptım ama kayıt ol kısmında tc daha önce kullanıldı diyo ki daha önce bir projede kullandırtmışlardı şifre değiştirme işlemi olmuyo bir türlü. İnternete nasıl bağlanabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Dostlar selam geçen sene mezuna kalmıştım ünideyim bu yıl. Bölüm %30 ingilizce hazırlıklı 26 sında muafiyet sınavı var açıkçası ben hazırlık okumak istiyorum bir sene yatmak için ama tam emin de değilim girsem geçerim diye düşünüyorum o yüzden girmeyeceğim. Girmeyince sıkıntı oluyo mu? Hazırlık...
Dostlar selam geçen gün laptopta fifa oynarken birden çöktü ve bir hata verdi içinde ekran kartımın adını görebildim sadece sonra kapandı kutucuk ve birkaç gündür oyun oynarken birden oyun çökmeye basladı. 1 1.5 saatten sonra oluyo normal oyun performansında herhangi bir sorun yok ama bir anda...
Dostlar selam kyk yurduna başvurdum 2 si son tarihti aşağı yukarı o zamanlar banka arada kredi kartı için ben de onayladım rastgele 1.5k gibi bir gelir söyledim 3k limitli kart tanımlamışlar bugün de tahmini 12.800 geliriniz var limit 25600 yapabiliriz diye mesaj geldi benim herhangi bir gelirim...
Selamlar tekrar. Daha önce kol tavsiyesi için yazmıştım kolu aldım ve ilk görüşte gayet memnunum ama henüz speakeri test edemedim. Nasıl test edebilirim? Titreşimde bluetooth üzerinden bağladığımda olmuyo kablolu da oluyo sebebi ne olabilir?
İkisinin de incelemelerine baktım biraz pahalı olanın yorumları daha iyi. Tabi insanlar daha çok para verdiği için daha olumlu düşünmüş olabilir. Tek farkı tasarımıysa tabii ki çok daha mantıklı da biraz daha bakmam lazım sanırım.
1682446869
Ne kadardır kullanıyosun ve ilk aldığına göre bir...
Değerlendirmelerine incelemelerine falan baktım olumlu geldi f710 güzel kol kullandım daha önce de ps koluna alışığım ama orijinali de çok pahalı kararsız kaldım ondan
Selam tekrar sabah techstorm için yazmıştım ama https://www.hepsiburada.com/adalia-t28-bluetooth-oyun-kolu-ps4-ve-pc-uyumlu-mkemmel-kalite-type-c-arj-p-HBCV00003942AD?magaza=U%c4%9furlu+Elektronik&url_src=and-product-detail...
Arkadaşlar selam. Yeni oyun kolu alıcam pc için çok pahalı bir seye de gerek yok diye düşünüyorum techstorm t28 uygun gözüktü. Kullanan var mı, alınır mı?
Arkadaşlar selam fifa 23 aldım ve security boot çık olmadıgı için açılmadı. Biostan açmayı denedim ama disabled olarak kalmış ve değiştirilmiyor ne yapmalıyım. Teşekkürler şimdiden.
1680272197
Bu şekilde