nerdekiabiaraba isimli üyenin son içerikleri

1. N

PXN V10 Pro İçin Vites Ve Oyun Önerileri?

Sağolun oynadığınız oyunlar arasında ets 2 gibi biraz gerçekci ve chill oyunlar varmı önerir misiniz??
  2. N

PXN V10 Pro İçin Vites Ve Oyun Önerileri?

Beyler selam geçen gün bi tane arkadaşın tavsiyesi ile PXN V10 pro almayı düşünüyorum ama yanında vites olmadığı için nasıl cozucegim hakkında bi fikrim yok ve ets2 asetto corasa dışındada oyun pek bilmiyorum bu konularda çok bilgim yok 3000 4000 tl bandında bi vites ve gerçekceki ets 2 gibi...
  3. N

Rampage v987 alınır mı?

Teşekkürler
  4. N

Rampage v987 alınır mı?

Vitessizde sarıyorsa sonrasında alabilirsem viteside alabilirim o zaman sağolun teşekkürler
  5. N

Rampage v987 alınır mı?

Olabilir çıkabilir ama vitesi ayrı almak gerekiyor dimi?
  6. N

Rampage v987 alınır mı?

Rampage v987 almayı düşünuyorum fiyatı uygun ve force feedback , 1080 derece ve vitesi oldugu için. Bütçem cok kısıtlı taksitli almak istiyorum yeni bilgisayar aldığım için çok borç birikti başka önerileriniz varmı?
  7. N

bilgisayar aniden kapanıyor

Eve geçince denicem sağol
  8. N

bilgisayar aniden kapanıyor

Merhabalar bilgisayarım dünden beri aniden kapaniyor ve bazen elektiriği kesip geri vermesigim sürece açılmıyor ısılarda bi problem yok cpu 50 - 40 derecede felan çalışıyor ekran karti zaten hiç ısınmıyor bu problem neyden kaynaklı olabilir? bilgisayar bileşenleri Rtx 5080 Amd ryzen 7 7800x3d...
  9. N

7800x3d çok ısınıyor

https://gamepowerpc.com/case/warcry-prism
  10. N

7800x3d çok ısınıyor

Oem paket almıştımda sogutucu baya takılmış gibi duruyor
  11. N

7800x3d çok ısınıyor

Segi Soğutucum Segotep 360 beached modeli kasada gamepower warcry prism 1766255683 Şuanda kapatmıyor dün akşam sadece olmuştu şuanda düzeldi kapatma sorunu ama oyuna girerken derece 89 a çıkıyor ve sabit kalıyor oyun içide genellikle 78 84 (last of us`da) 1766255722 Soğutucu segotep 360...
  12. N

7800x3d çok ısınıyor

Merhaba. İncehesap’tan bir OEM paket almıştım, bugün geldi. Açtım, hiçbir sorun yoktu. Ghost of Tsushima’yı indirdim ve açtım. 1080p, full ayarlarda oynarken CPU sıcaklığı bir anda 89 dereceye çıktı. 90 dereceye çıkınca zaten PC kendini kapattı. Daha düşük bir oyun deneyeyim dedim, Minecraft’a...
  13. N

Güzel perfomanslı kablosuz mavi mouse önerisi

Selam beyler kablosuz mavi bi mouse arıyorum şuanki mousem razer viper v3 hyperspeed bu mousenin perfomansında güzel bi mavi mouse önerirseniz çok mutlu olurum.
Geri