nerdekiabiaraba isimli üyenin son içerikleri

1. N

Faceit Ac Tpm ve Secure Boot Sorunu

Yeniden başlatınca yine gitti sorun ne olabilir
  2. N

Kendi kendine düzelmiş 1 haftadır uğraşıyoduk anlamadım
  3. N

Tpm ve secure boot açık Iommu nun ne olduğunu bilmiyorum ama
  4. N

Bu arada anakartı msı 520m-a pro
  5. N

Arkadışımın pcsinde faceit AC yi yapmaya calisiyoruz ama hic bi şekilde olmuyor. Verdigi hata şunlar "Secure Boot is not working properly" "Warning TPM assestation is not ready, please upgrade your BİOS. The deadline has passed, and you risk being blocked from playing if you dont" ama biostaki...
  6. N

Cs Bıcakları Hızlı Satılırmı?

7 gün sonra banı bitiyor sana ulasabilecegim baska bi yer varmı
  7. N

Bi tane tanıdık sayesinde falchion knife blue steeli 4.5 k fiyatında aldım görevde kullanılmışı 7 8k arasında trade banı bittigi gibi satıp bayonet cekmek istiyorum 1779204168 Bi tane tanıdık sayesinde falchion knife blue steeli 4.5 k fiyatında aldım görevde kullanılmışı 7 8k arasında dün sabah...
  8. N

Beyler csde ilk bıçağım olarak huntsman parlak su bıçağını alıcam sonra üstüne koya koya bayonet almayı düşünüyorum ama bıçaklar ne kadar hızlı satılır felan bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz
  9. N

PXN V10 Pro İçin Vites Ve Oyun Önerileri?

O ilanlara baktımda yaşadığım şehirde böyle bir ilan yok
  10. N

Sağolun oynadığınız oyunlar arasında ets 2 gibi biraz gerçekci ve chill oyunlar varmı önerir misiniz??
  11. N

Beyler selam geçen gün bi tane arkadaşın tavsiyesi ile PXN V10 pro almayı düşünüyorum ama yanında vites olmadığı için nasıl cozucegim hakkında bi fikrim yok ve ets2 asetto corasa dışındada oyun pek bilmiyorum bu konularda çok bilgim yok 3000 4000 tl bandında bi vites ve gerçekceki ets 2 gibi...
  12. N

Rampage v987 alınır mı?

Teşekkürler
  13. N

Rampage v987 alınır mı?

Vitessizde sarıyorsa sonrasında alabilirsem viteside alabilirim o zaman sağolun teşekkürler
Geri