Arkadışımın pcsinde faceit AC yi yapmaya calisiyoruz ama hic bi şekilde olmuyor. Verdigi hata şunlar "Secure Boot is not working properly" "Warning TPM assestation is not ready, please upgrade your BİOS. The deadline has passed, and you risk being blocked from playing if you dont" ama biostaki...
Bi tane tanıdık sayesinde falchion knife blue steeli 4.5 k fiyatında aldım görevde kullanılmışı 7 8k arasında trade banı bittigi gibi satıp bayonet cekmek istiyorum
1779204168
Bi tane tanıdık sayesinde falchion knife blue steeli 4.5 k fiyatında aldım görevde kullanılmışı 7 8k arasında dün sabah...
Beyler csde ilk bıçağım olarak huntsman parlak su bıçağını alıcam sonra üstüne koya koya bayonet almayı düşünüyorum ama bıçaklar ne kadar hızlı satılır felan bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz
Beyler selam geçen gün bi tane arkadaşın tavsiyesi ile PXN V10 pro almayı düşünüyorum ama yanında vites olmadığı için nasıl cozucegim hakkında bi fikrim yok ve ets2 asetto corasa dışındada oyun pek bilmiyorum bu konularda çok bilgim yok 3000 4000 tl bandında bi vites ve gerçekceki ets 2 gibi...