selamın aleyküm öncelikle yarın istanbula yola çıkcam klavyede almak istiom gitmişken bütçem max 2200tl 2.el alcam aklımda ATTACK SHARK x85 PRO vardı ama sahibindende malesefki istanbulda yok 2 el kalvye öneriniz varmı pek anlamiorum
Selamın aleyküm dün çok mutlu bi günümdü bilgisayarımı aldım baya mutluydum😄 bugün oyun yüklerken bi anda int calışmamaya basladi internet bağlı olarkamgözüküyk ama çalışmıyo int 2 kere kapatip actim eternet kablosunu 2 kere aç kapattim lütfen yardım edin tüm moralim bozuldu
Selamın aleyküm dün çok mutlu bi günümdü bilgisayarımı aldım baya mutluydum😄 bugün oyun yüklerken bi anda int calışmamaya basladi internet bağlı olarkamgözüküyk ama çalışmıyo int 2 kere kapatip actim eternet kablosunu 2 kere aç kapattim lütfen yardım edin tüm moralim bozuldu
Evet ger zamam böyle
1744659349
Kral yediremedim çok kötü hisediyom bu aralar duvarlar üstüme üstüme geliyo zaten box la ilgileniyodum ama iyi yaptım gibi hissediyom yoksa bu korku beni yicek ama hala korkumu yene medim
Evet reis şu aralar değil 3 yıldır depresyondayım dışarı çıkıtom yüzüm gülmüyo bilmiyom çok sıkıntılarım var ailem boşandı şimdi
1744659206
Sağol reisim ama aynı okuldayız ve ben çocuğu sıkıştırdım gece gece polisler aldı beni ben çok kötü oldum
Merhaba beyler direk söylim ben küçükken mahellede teketek atardım kimseden korkmaz çok rahat gezerdim ondan sonra izmir e geçtik izmirden önce mardin deydim izmirde hiç kavgam olmadı sonra geldik ve kavga korkum başladı geçen 4 suriyeli tarafından gasp edildim artık kendimden küçüklerden bile...