adminim administrator mudur o yazıyor hesapda ama o dediğim komutu yapmıyor admin değilsin diyor
1727110575
tamam yönetici olarak çalıltırmam lazımmış arama çubuğu olmadığından yapamıyodum sorun özüldü herkese teşşkürler
reis eyvallah arama çubuğu oldu ama sfc /scannow ne işe yaradığını da pek bilmiomda admin değilsin demesi beni sinir ediyor öyle şeylere taklıyorum takılmamam gereken bir şey mi
Dediğim gibi pc de arama çubuğu çalışmıyor neden bilmiyorum cmd ye sfc /scannow yazdığımda sen admin değilsin diyor ama admin hesap çözümünü bulamadım deliricem yardım edin
Xmp açık anladım ama eskiden alt r ile işlemcinin birşeyleri ayarlanıyordu artık görünmüyor ayarlanıyorda benim asıl sorunum o ekran kartı driverında işlemci görünmüo ayarlanıyorda ama değerleri görünüyor fsrklı bir sekmede
bu videodaki dakika 13.00 da ki uygulmayı yaptım kendi biosumdan sonra amd ekran kartı yazılımında işlemci ayarlanmıyordu ryzen master indirin vardı ayarlarında indirdim gene görünmüyor
OC yapmaya çalışmadım sadece dediğim ayatı açmak için biosda 2 tane şeyi etkinleştirdim bitane şeyi kapadım kapadım şuan isimlerini hatırlamıom ama pc hocasının vidosunda gördüğümü yaptım sadece
arkadaşlar ekran kartım rx7600 işlemci ryzen 5 5600 anakart a520 mk v2
ekran kartındaki bir ayar için bios update yaptım ve biosdan ayarları açtım (açtığım ayar smartaccess memory)
ve sonra ryzen masterdan overclok tarzı hata verdi bunu nasıl çözebilirm