Bu 910 serisi değil tam olarak amiral gemisi diyemeyiz.910'da MLA panel var dünyanın en iyi paneliydi yanlış bilmiyorsam.Bunda OLED-EX var kötü değil ama...
Hayatınızda ilk kez mi taksitle karşıyorsunuz?
Diğer satıcılarda daha uygun ürünleri sırf taksidi var diye 2/3 k pahalı olmasına rağmen SICAK FIRSATLARA...
imkanın varsa oyun için ayrı bir pc diz çünkü arkadaşın dediği gibi laptobu taşımak adeta ölüm çok ağır oluyorlar o nedenle ders için macbook öneririm ama...
RTX 3060'lı laptop sahibi olarak bence laptopta oyun oynanmaz.İki sene önce almıştım ama şuan düşününce keşke hafif bir şey alsaydım diyorum özellikle toplu...
Birincisi ben senin dostun değilim.
İkincisi birine bişey öğretmeye çalışmadan önce haddini bilip okuma yazma öğrenmen, yada okuduğunu anlama yeteneğini...
Belli ki artık kutuda yazan fiyatlara inanmıyorlar. Kendini akıllı sanan gümrük memuru gidip internette ürünü bulup 30 euro üstü diye girmiş muhtemelen...
Powercolor bilinmeyen marka değil tabi ki de pulse biraz daha iyi.Pulse'un içinden destek braketi de çıkıyor sarkmayı önlemesi için o da bir artı.Bir de...