https://www.amazon.com.tr/dp/B0DFYZCPYW?ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_80AVF1BZXMVT0K99CZWV
Böyle bir fırsat vardı bugün ama matx değil belki sizin işinize yaramıyordur.
Dediğim gibi sadece ai değil kullanıcıların paylaştığı ram profillerine de bakıyorum.Bu bir açıklama olmadı sebebi nedir yani şuan stabil ise neden yükselteyim değerleri onu soruyorum?
@MeGaDave06 Hocam dediğiniz gibi fast boot'u kapattım,retry count'u 2 yaptım.Twtrs'yi 4 yaptım ve şuan sorunsuz 1.4 voltaj ile çalışıyor.1.42 deneyip latency değişecek mi diye baktım değişmedi.Aida64 58.2 sabit ns alıyorum.Böyle bırakacağım artık.Ama "Twtrl 12 de kalacaksa Trtp 12
Twr ise 24...
@MeGaDave06 Hocam en son değerlerim böyle.tRRDL'yi 5 ve tWTRL'yi 12 yaptım en son bunun testlerini yapacağım ve bırakacağım artık yoksa işin b*ku çıkacak :D.Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.Bu arada siz bu kadar uğraşıyorsanız bu işle kesin Samsung b die vardır sizde :D.
Hocam benim anakart da eski olduğundan öyle yüksek voltajlara çıkmayacağım en son ayarlamaları yapıyorum sadece :)."forumda görseli var öyle yapın" kısmını anlamadım ayarlarınız böyle kalsın diyorsunuz herhalde.Aynen zaten benim düşüncem de o B350 anakartta bu değerlere ulaşmam da mucize...
Hocam sizin verdiğiniz ayarların hepsi değil de işte tRTP 8 tWR 16 yapacaktım dediğiniz gibi,karıştırıp dalgınlıkla tWR yerine tRDWR'yi 16 yaptım ekran siyah oldu gelmedi.
Hocam yaşadım bu arada tWR değerini 16 yapacağıma tRDWR değerini 16 yaptım tornavida ile cmos reset ile bios ayarlarını baştan tek tek doldurdum :kekw: