Nerld isimli üyenin son içerikleri

1. N

Windows 11 kurarken m2 SSD GÖRMÜYOR

Sıfır ürünse yüksek ihtimal bozuktur.Onun dışında hatalı windows 11 güncellemesi yüzünden SSD'im aynı şekilde biosta bile görünmemişti boot dosyalarını komut satırı ile oluşturarak çözmüştüm.
  2. N

🔥İndirim AMD Ryzen, 1900X Threadripper 4.0Ghz Tr4 1.999,00TL Son 4 Stok

Anca koleksiyon amacıyla alınır.
  3. N

Yurt Dışından Gümrüksüz Alışveriş Tarihe Karıştı

Temu'da ödemede alınan %60 vergi ne vergisiydi ki?
  4. N

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 34" 165Hz 1ms 8.999TL

Eski bir model büyük ihtimal depoda bir tane vardı köşede uygundan sattılar ihtiyacım olsa kesin alırdım.
  5. N

Bence güzel simetrik hoş bir görüntü hoş olmasa bile fiyatı için özellikleri çok iyi duruyor.
  6. N

Herhangi bir kronik sorunu yoksa çok iyi fiyat.
  7. N

❌İndirim Bitti! SON FIRSATLAR 9070XT ÜRÜNLERİ TAKSİTLİ 6-9

Hepsiburada'da Swift modeli hala 34000 lira.9 taksit de var kendi kartına ihtiyacı olanlar alsın bence bir an önce yeni yıla girmeden.
  8. N

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Faturayı atıyorum,dekontu atıyorum,vergisini ödeyip alayım diyorum ona bile izin yok...
  9. N

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Başka bir ürünüm 30 euro sınırına takılmıştı cimer'e yazmıştım faturayı ve dekontu da atarak(Ürün kargo dahil 20 küsür euro).İstanbul Posta Müdürlüğü'ne yönlendirmişler talebi,onlar da geçiştirici bir mesaj yazmışlar müşavir tutun diye...
  10. N

🔥İndirim Samsung 32" 4K 240Hz Quantum Mini-LED HDR2000 monitör 29000₺🔥(VDFRKSZ 9 taksit)

Hocam 55 inç ne bilgisayar için aşırı değil mi kullanan var mı cidden?
  11. N

Kingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL30 DDR5 Single Ram 9.405 TL!

Aslında Sapphire ceosumuydu neydi geçen 2027'ye sarkmaz dedi kriz 2026'nın ilk 6 ayından sonra biter demişti ama durum garip gerçekten.
  12. N

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

İşte bu düz s24 910 modeli s24 ultra onu anlatmaya çalışıyorum...(Geçen senenin de değil bu arada,ikisi de bu sene çıktı.Segmentleri farklı.)
  13. N

🔥İndirim 🔥Philips 55oled810 67.500₺ dip fiyat

Bu 910 serisi değil tam olarak amiral gemisi diyemeyiz.910'da MLA panel var dünyanın en iyi paneliydi yanlış bilmiyorsam.Bunda OLED-EX var kötü değil ama amiral gemisi de değil.
  14. N

Laptop önerisi arıyorum. İki seçenek arasında kaldım hangisi daha mantıklı?

RTX 3060'lı laptop sahibi olarak bence laptopta oyun oynanmaz.İki sene önce almıştım ama şuan düşününce keşke hafif bir şey alsaydım diyorum özellikle toplu taşımada taşımak işkence.İnce bir ultrabook al keyfine bak.Oyun masaüstü işi.
Geri