Asus tuf F16 ya sa A16 2025 modellerde arka sıcaklık tahliye kanalı boydan boya. Bu şekilde içerideki sıcaklık dışarıya kolay atılıyor ve laptop yüksek sıcaklıkları görmüyor. Ben işlemciye 80 ve ekran kartına 80w sınır koydum. Gayet işini laptop güzel yapıyor. Sıcaklık 80 derece üzerine daha çıkmadı
Lenevoda Anakart haledaha istenilen güçtü değil diye yorumlar okumuştum. Bu konuda da temelli bir araştırma da yok. Lenovo alıp macera yaşamak istemiyorsan Asus alıp arkana yaslanacaksın
Ram teknolojisi geliştikçe ddr5 Ram eski kalacağından fiyatlar da düşecektir. 16gb Ram önümüzdeki 2 yıl sana yeter. Ama ekran kartı önemli. Laptopta işlemci ve ekran kartı. Gerisi fasa fiso
Yeni model yeni ekran kartına geç. Asus tuf F16 2025 arka ızgara boydan boya olduğundan güzel ısı transferi oluyor. Isınmayan ürün yüksek performans demek ve yukarıdaki modelleri şamarlar.
Uzun yıllar kullanıyım istiyorsan Asus tuf 2025 modellerine de bak. Isı tahliye yeri arka tarafta boydan boya. İyi bir işçilik ve Asus kalitesi. 2,5k ekran attıklarınız. 2-3 yıl sonra nasıl oyun oynanacak bu aletlerle merak ediyorum. Ekran kartın 12gb ise eyvallah. Yalnız 8gb ise en iyi ekran...
Gayet iyi bir cihaz. Asus üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Asus tuf serisine ayrı bir önem veriyor. Asus egzoz çıkışını boydan boya yapmış. Isıyı iyi dışarı atıyor. İşlemci ve ekran kartına 80e limit koydum ve sıcaklık 80 dereceyi geçmiyor. Ürünün iki typc girişi var. Birinden şarj...
Kesinlikle alınır. Bunun fredoos şeklini 11.11 de n11 de 62 bine almıştım. Cihaz çok iyi. Bilindik bir marka ve 15 yıl kullanabilirim bana geliyor. Ürünün garantisi bitene kadar 16gb Ram yeterki olur. Garanti bitince bir 16gb Ram daha alıp takınca yıllarca kullan git artık
Asus bak
https://www.idefix.com/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv079-intel-i5-13450hx-16gb-ddr5-512gb-pcie-ssd-8gb-rtx5050-16-fhd-165hz-freedos-p-12347186
46.799tl. Bunu düşün. Lenovo ana kart yanma sorununu halledebilmiş mi? Bu sorunun net cevabı yok. Ayrıca batarya çok düşük. Ben olsam tercihim Asus olurdu. Ekran kartı da çok bir fark yok. Fiyat da Asus daha iyi...