Merhaba, aynı özelliklerdeki ramlerin sarı site üzerinde en ucuz 600 TL fiyat bandı var. Minimum fiyat olarak baz alabilirsiniz. İkinci sorunuza gelecek olursak. Bir kasaya soketler ve bağlantılar izin verdiğince istediğiniz kadar disk bağlayabilirsiniz. Sadece ilk bağladığınızda diski...
Opencart ile oluşturulmuş journal tema eklenmiş üzerinde adam akıllı bir oynama bile yapmamışlar tema neredeyse demo haliyle duruyor. Admin dizinini bile değiştirmemişler. Ya siteyi işinde profesyonel olmayan birine verdiler yada kendileri yapmaya çalışıyorlar. Adreslerine baktığımda bir...
Hata ekranı veya neden açılmadığına dair bir yazı vardır onu paylaşmanız gerekmekte. Genel olarak yaşanan sorunsa, Vanguard güncelledikten sonra pc yi yeniden başlatmanız gerekmekte. Bu şekilde açılacaktır. Sorunuza cevap verdiğime göre şimdi şahsi yorumuma geçebilirim. Hazır açılmıyorken silin...
Bir süredir bende mouse arayışındaydım Glorious Forge One Pro da karar kıldım. Bir haftadan fazla kullanıyorum memnunum. Genel olarak mouse çok hafif bir mouse yazılım tarafında dpi ayarları işimi görüyor. Tavsiye ederim.