NethroN isimli üyenin son içerikleri

1. NethroN

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Bambu lab a1 combo
  2. NethroN

Dualshock4 bilgisayar da çalışmıyor

Ds4Windows uygulamasını yüklemeniz gerekiyor
  3. NethroN

Rust Oyun Arkadaşı Arıyorum

server yeni wipe yemiş gerçek hayata anca döndü
  4. NethroN

Bu RAM'ler kaça gider?

Merhaba, aynı özelliklerdeki ramlerin sarı site üzerinde en ucuz 600 TL fiyat bandı var. Minimum fiyat olarak baz alabilirsiniz. İkinci sorunuza gelecek olursak. Bir kasaya soketler ve bağlantılar izin verdiğince istediğiniz kadar disk bağlayabilirsiniz. Sadece ilk bağladığınızda diski...
  5. NethroN

2024 WOLFTEAM OYNANIR MI :D

Konuyu yanlış açmışsınız hocam şu şekilde olmalıydı. 50 K bütçeyle başlanır mı? Yeterli gelir mi?:)
  6. NethroN

Çözüldü✓ 8 9k arasına ders çalışmak için tablet

Bir tanıdığın okula giden çocuğu için aldık gayet memnunlar. Buyrun link
  7. NethroN

Dualsense 30.yıla özel kontroller noldu hiçbir yerde stok kalmamış bir anda?

5K ya aldıkları ürünleri 7K 8K ya satabiliyor insanlar, stok mu bırakırlar. Burada Al sat yapanlarda değil de o ürünleri alanlarda kabahat.
  8. NethroN

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Süresi dolmuş hocam teşekkür ederim
  9. NethroN

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bu kredi iadesi kısmı bende çok az kalmıştı dolmak üzereydi bir sipariş daha verdim ancak şu an kredi iadesi kısmını göremiyorum. Nereden girebilirim?
  10. NethroN

🔥İndirim JUMBUM 29 EKİM İNDİRİMLERİ !!

İnternette ufak bir araştırma yaptığımda dediğim gibi bir izlenim bıraktı bende sizin yorumunuzu baz alabilir arkadaşlar. Hayırlı olsun
  11. NethroN

🔥İndirim JUMBUM 29 EKİM İNDİRİMLERİ !!

Opencart ile oluşturulmuş journal tema eklenmiş üzerinde adam akıllı bir oynama bile yapmamışlar tema neredeyse demo haliyle duruyor. Admin dizinini bile değiştirmemişler. Ya siteyi işinde profesyonel olmayan birine verdiler yada kendileri yapmaya çalışıyorlar. Adreslerine baktığımda bir...
  12. NethroN

Lol indirdim açılmadı

Hata ekranı veya neden açılmadığına dair bir yazı vardır onu paylaşmanız gerekmekte. Genel olarak yaşanan sorunsa, Vanguard güncelledikten sonra pc yi yeniden başlatmanız gerekmekte. Bu şekilde açılacaktır. Sorunuza cevap verdiğime göre şimdi şahsi yorumuma geçebilirim. Hazır açılmıyorken silin...
  13. NethroN

2000 TL mouse önerisi

Glorious Forge One Pro modelini öneririm. Bu fiyat aralığında bende arayış içerisindeydim. Bir hafta önce kadar aldım memnunum.
  14. NethroN

Mouse önerisi ve kullananlar

Bir süredir bende mouse arayışındaydım Glorious Forge One Pro da karar kıldım. Bir haftadan fazla kullanıyorum memnunum. Genel olarak mouse çok hafif bir mouse yazılım tarafında dpi ayarları işimi görüyor. Tavsiye ederim.
Geri