Kankam YKS puanı ile yatay geçiş yaptım. Güz döneminden bahar dönemine geçerken açılan kontenjan üzerinden başvuru yaptım ve kabul oldu. Yks puanı ile yatay geçişi sadece 1 kere yapabilirsin. Bu geçişi yaparken dönem içi not ortalamanın devamsızlık durumun gibi olaylar hiçbir etki yaratmaz için...
Arkadaşlar lütfen yardım edin.
Dün bilgisayarı windows update ile güncelledim ve sorunsuz bir şekilde çalıştı. Fakat bugün bir anda sağ alttaki ses kısmı çarpı oldu. İnternetten bir sürü çözüm izledim fakat hiçbiri olmadı. Sanırım Windows 11'den kaynaklı. Sorunları tespit et seçeneğine bastığım...
Atlantis çok amatör bir kuruluş gözümde. Ben Hatay Belen'de yaşayan biriyim. Yerel Atlantis acayip amatör bir şekilde çalışmakta ve fiyat sürekli olarak artıyor. Yerinde olsam türknete bir bulaşırdım sonuçta taahhüt yok baktın olmadı atlantisi dene.
Kankam bir arkadaşım kullanıyor. Gerçekten sağlam mouse. Ayrıca hafifliğiyle piyasayı domine ediyor. Ama 1200 verilir mi bilmiyorum. Diğer konularda daha iyi mouselar bulabilirsin.
Merhaba,
MSI Katana B12VEK leptopa sahibim. Bilgisayarı açtığımda yaklaşık 30 saniye içinde hemen açılıyor fakat başlangıçta açılması gereken bazı uygulamalar açılmıyor. Örnek veriyorum steam ya da MSI center açılmıyor. Ben de bu durumda bilgisayarı kapatıp bir daha açıyorum ve bu sefer...