Netsinerji isimli üyenin son içerikleri

1. Netsinerji

bilgisayar uyku moduna geçiyor

Bu sefer bu ayarları kontrol etmenizi tavsiye edeceğim. Güç yöneticisi ayarlarını kontrol edin: Güç yöneticisi ayarlarından, bilgisayarın uyku moduna geçmemesine izin verilen durumları değiştirin. Uyku modunu devre dışı bırakın: Bilgisayarın güç yöneticisi ayarlarından uyku modunu tamamen devre...
  2. Netsinerji

bilgisayar uyku moduna geçiyor

Başlat menüsünden "Ayarlar" seçin. "Ayarlar" ekranından "Güç & uyku" seçeneğine gidin. "Ekran kapatma" seçeneğini bulun ve süreyi belirleyin veya "Asla" seçin. "Uyku" seçeneğine gidin ve süreyi belirleyin veya "Asla" seçin. Bu yöntem umarım sorununu çözer.
  3. Netsinerji

Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

Aynen zorlamamak lazım, çünkü her zaman bir üst seviye vardır.
  4. Netsinerji

Öneri 2K Monitör Tavsiyesi

Merhaba bu monitörü ben tavsiye etmiştim arkadaşa inceleme videolarını izleyebilirsin. Memnun kalacağına eminim.
  5. Netsinerji

Hangi kursu tercih etmeliyim?

Merhaba ben bu kursu tamamladım ve memnun kaldım. Udemy indirimlerini takip edip uygun fiyata alabilirsin. Hocanın ders anlatımı çok iyi youtube kanalıda var Sadık Turan inceleyebilirsin. Başarılar. https://www.udemy.com/course/python-dersleri/
  6. Netsinerji

Linuxdan anlayan yardım edebilir mi ?

Bliss OS, bir çok kişi tarafından kullanılıyor ve birçok insan tarafından güvenli olduğu kabul ediliyor. Ancak, her zaman yazılımın güvenilirliği ile ilgili bazı riskler bulunabilir ve bu riskler değişebilir. Öncelikle, Bliss OS'nin kaynak kodlarının açık olması, güvenlik açıklarının veya...
  7. Netsinerji

Çok düşük Ram kullanan Linux dağıtımları önerisi.

Bu Linux dağıtımlarını inceleye bilirsin ve ihtiyacına uygun olanı kullanabilirsin: Puppy Linux: Puppy Linux, en düşük sistem gereksinimlerine sahip Linux dağıtımlarından biridir ve düşük RAM kullanımıyla tanınır. Lubuntu: Lubuntu, Ubuntu tabanlı bir dağıtımdır ve XFCE masaüstü ortamını...
  8. Netsinerji

Oyuncu Koltuğu Önerileri

Bu koltuğu kullanıyorum, deri olmadığı için terletme yapmıyor. Çok mükemmel değil ama belli bir konforu sağlıyor. Azıcık gıcırdama seside var. Kullandığım koltuk: https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah Ayrıca bu koltuğuda araştırabilirsin ...
  9. Netsinerji

Visual Studio C# İle Yapılcak Program Tavsiyesi

Bir hesap makinesi yapabilirsin.
  10. Netsinerji

Yardım 2K Monitör Önerisi 144Hz

IPS(In-Plane Switching): IPS ekran teknolojisi, renk doğruluğu, görüş açısı ve renk saturasyonu için üst düzey performans sunar. IPS ekranlar geniş görüş açılarına sahiptir ve renklerin solma problemi yaşanmaz. VA(Vertical Alignment): VA ekran teknolojisi, kontrast oranını artırmak için...
  11. Netsinerji

Msi After Burner çalışmıyor

En son sürümü kullanın: MSI Afterburner'ın en son sürümünü indirin ve kurun. Sürücü güncelleme: Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin ve MSI Afterburner ile uyumlu olduğundan emin olun. Uygulamayı yeniden başlatın: MSI Afterburner uygulamasını kapatıp tekrar açın. Ayarları sıfırlayın: MSI...
  12. Netsinerji

Rainmeter pc yavaşlatır mı?

Rainmeter, PC'nin performansını direk olarak yavaşlatmaz, Ancak birçok gösterge ve eklenti yüklendiğinde PC'nin bellek ve CPU kullanımını artırabilir. Bu nedenle, yalnızca gerekli olan eklentileri yüklemeniz ve bellek kullanımını düzenli olarak izlemeniz öneririm. Ayrıca, Rainmeter'ın güncel...
  13. Netsinerji

BİOS EKRAN GELMİYOR SİYAH

Bilgisayarı güç kaynağından kapatın ve bekleyin. Ana kart üzerindeki CMOS sıfırlama düğmesine basın. Bilgisayarı tekrar açın ve BIOS giriş tuşunu (öncelikle Del, F2, Esc veya F10 gibi) spamlayın. BIOS ayarlarına girmişseniz, grafik ayarlarını varsayılan değerlere döndürün ve kaydedin...
  14. Netsinerji

Linux'a geçmeli miyim?

Kullanmanız gerekmiyor, illa farklı bir deyim yaşamak istiyorum diyorsanız tavsiye ederim. Açık kaynak kodlu, güvenli ve esnek bir işletim sistemidir. Yazılım geliştirmek için uygundur ve birçok sunucu ve web sunucusu gibi profesyonel uygulamalarda da sıklıkla kullanılır.
  15. Netsinerji

sıfırdan c# öğrenmek için kaynak önerisi

Merhaba C# için udemy üzerinde ücretsiz bir kurs bulunuyor ve programlamaya ilk defa başlayacaklar içinde uygun. Denemenizi tevsiye ederim. Başarılar. https://www.udemy.com/course/c-sharp-programlama-dili-ile-temel-programlama-egitimi/
Geri