arkadaşlar merhaba novaband7 kulaklıgım var ve garantisi bitti hiç göndermedım fakat ne yapcagımı bılmıyorum facebooktan temsilcilere yazıyorum bakmıyolar kalkıgımın mıkrofon yerinde sorun var girip çıkmıyor servisi bitik ne yapmam gerekiyor yardımcı olacak varmı izmir de oturmaktayım...
ryzen 7 5800x3d 3080 evga 32ram sistemim var fakat oyunlarda birden siyah ekran oluyor fakat arkada dc seslerı gelıyor ve gidiyorda tüm oyunlarda bu sorunları yaşıyorum ve resetlemek zorunda kalıyorum 6*7 aydır bu sorunu çözemedim bilen anlayan nasıl çözebilirim yardımcı olacak varmıdır
kablosuz kulaklık alacagım fakat piyasada cogu ürünün stoğu yok olanı da 6 7 8 bin yazıyor nerden alınmalı ve kaliteli kulaklık nerden bulabılırım yardım eder misiniz
televizyon alacağım fakat çok kararsız kaldım siz işin uzmanı olan arkadaşlar illa ki vardır 15 e kadar alınabilecek kaliteli tv önerirmisinz 2 tane buldum fakat gerçekten 120 hz teknolojisi varmı bilgim yok yardım eden arkadaşlara tesekkurler
1638177773
İŞLEMCİ DE 40-50 derecelerde ekran kartıda aynı derecelerde çok iyi olmadıgını bılıyorumda 50 60 fpslere kadar düşüyor anormallik gibi durum var en azından kasmadan oynatsa iyi olur gorev yonetıcısınden bakınca ıslemcı habıre 70 90 larda tam kullanım yapıyor
merhaba arkadaşlar sistemim amd fx 6300 asus rog strix1050 var oyunlarda ekran kartım kullanmıyor ve valorannta kasıyor çok düşük fps alıyor nvıdıa programı en üst ayarlara çekiyor ama fps çok düşüyor baska oyunlardada kullanım yapmıyor sorun nerde olabılır yardımcı olacak kişiler veya...