netspeed isimli üyenin son içerikleri

1. N

❌İndirim Bitti! 7800X3D - RTX5070 58.999TL VATAN

59 bıne okey bedava hatta işlemcı ekran kartına bakılırsa sıstem bedava paylasana kadar keske alsaydınız umarım almıssınızdır beles sıstem resmen heleki vatanda sasırtıcı
  2. N

Steelseries nova 7 servis

arkadaşlar merhaba novaband7 kulaklıgım var ve garantisi bitti hiç göndermedım fakat ne yapcagımı bılmıyorum facebooktan temsilcilere yazıyorum bakmıyolar kalkıgımın mıkrofon yerinde sorun var girip çıkmıyor servisi bitik ne yapmam gerekiyor yardımcı olacak varmı izmir de oturmaktayım...
  3. N

Oyunlarda siyah ekran sorunu ve masüstünde kitlenme

yok oyundayken oluyor birden gidiyor monıtor gıtmıyor ben tam gıderken vıdeo cekemedıgım ıcın sonrasını cekıyorumm
  4. N

Oyunlarda siyah ekran sorunu ve masüstünde kitlenme

ryzen 7 5800x3d 3080 evga 32ram sistemim var fakat oyunlarda birden siyah ekran oluyor fakat arkada dc seslerı gelıyor ve gidiyorda tüm oyunlarda bu sorunları yaşıyorum ve resetlemek zorunda kalıyorum 6*7 aydır bu sorunu çözemedim bilen anlayan nasıl çözebilirim yardımcı olacak varmıdır
  5. N

4BİN TL YE kadar wirelles kulaklık

kablosuz kulaklık alacagım fakat piyasada cogu ürünün stoğu yok olanı da 6 7 8 bin yazıyor nerden alınmalı ve kaliteli kulaklık nerden bulabılırım yardım eder misiniz
  6. N

4K 15bin₺ kadar TV önerir misiniz?

televizyon alacağım fakat çok kararsız kaldım siz işin uzmanı olan arkadaşlar illa ki vardır 15 e kadar alınabilecek kaliteli tv önerirmisinz 2 tane buldum fakat gerçekten 120 hz teknolojisi varmı bilgim yok yardım eden arkadaşlara tesekkurler
  7. N

Ekran kartım kullanmıyor düşük fps

Anakart Adı Asus M5A99X Evo R2.0 benim anakartım bu sizin dedıgınız işlemci uyumlu olurmu yoksa yenı anakartmı almam gerekiyor
  8. N

dedıgınız ıslemciyi nerden alabılırım varmıdır site veya link
  9. N

yeni kasa alsam daha mantıklı geliyor en azından ekran kartımı yeni kasama takarım sımdı anakart ve ıslemcı ıcın gene masraf çıkacak
  10. N

nasıl hangısı uyumlu ne uyumsuz nasıl ogrenebılırım veya rahat oynatıcak kasmıyacak
  11. N

1638177773 İŞLEMCİ DE 40-50 derecelerde ekran kartıda aynı derecelerde çok iyi olmadıgını bılıyorumda 50 60 fpslere kadar düşüyor anormallik gibi durum var en azından kasmadan oynatsa iyi olur gorev yonetıcısınden bakınca ıslemcı habıre 70 90 larda tam kullanım yapıyor
  12. N

en yüksek ayarlarda goruntu ayarlarında 1050 yi seçtim ama değişen hibçirşey yok
  13. N

EVET GEFORCEYİDE İNDİRDİM sitedende indirdim gözukuyor yani sistemde 1050
  14. N

merhaba arkadaşlar sistemim amd fx 6300 asus rog strix1050 var oyunlarda ekran kartım kullanmıyor ve valorannta kasıyor çok düşük fps alıyor nvıdıa programı en üst ayarlara çekiyor ama fps çok düşüyor baska oyunlardada kullanım yapmıyor sorun nerde olabılır yardımcı olacak kişiler veya...
Geri