neura isimli üyenin son içerikleri

1. N

Bilgisayar Kasamda Aynı Anda 2 Farklı Marka Fan Kullanabilir Miyim?

1 tane fan çıkışı vardı yeterli olur mu
  2. N

Bilgisayar Kasamda Aynı Anda 2 Farklı Marka Fan Kullanabilir Miyim?

Msi kasam vardı şimdi nzxt h5 flow(2022) kasa aldım başta msi kasadaki fanları takıcam aldığım nzxt kasanın içinde de 2 tane segotep nr-12f fanlar var msi fanlar ile segotep fanları aynı anda kullanabilir miyim Rgb kontrolcüm yok Anakartta rgb girişim yok
  3. N

❌İndirim Bitti! Nzxt H5 Flow Kasa & C750 Bronze Psu - 4999 TL

Bu kasanın 2022 versiyonu çok güzeldi yeni versiyonu çok kötü (Benim fikrim)
  4. N

Bilgisayarımın kablolarını düzenledim nasıl olmuş

60 bin güzel bir bütçe iyi bir hazır sistem dizersin forumda konu aç burdakiler güzel sistemler bulur sana
  5. N

Çok fazla kablom olmadığı için neyin nerde olduğunu kolayca anlayabiliyorum thermalright hava soğutma kullanıyorum üstüne fan kontrolcüsü de yok kafam rahat yani 1782686162 Valla normal zamanda olsak öneride bulunurum da ram krizinden sonra dehşet uçtu fiyatlar ben 22500 e toplamıştım mesela
  6. N

Evet her parçasını kendi ellerimle alıp kendim montajladım aldığımdan beri de günlerim bilgisayarda geçiyor 1782685209 i3 12100F Rtx 4060
  7. N

Msi mag forge m100a
  8. N

70000 TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Hangi şehirde olduğunuza bağlı arkadaşım elden almak istiyor
  9. N

Yap hocam kesinlikle değiyor bu düzenlemeyi yaptıktan sonra kasayı açmam gerektiğinde işlerimi inanılmaz rahatlattı
  10. N

70000 TL Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşıma yeni bir sistem dizmeyi düşünüyoruz 70 bin tl ye güzel hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
  11. N

One Ui 8.5 Ne Zaman Gelecek?

Böyle olmaz samsung yetkilileriyle görüşme talep ediyorum
  12. N

Yabancı kaynaklardan okudum s23 serisine bu hafta yayınlanması bekleniyormuş
  13. N

Ya zaten bu telefonla çok rahat uzun süre daha giderim bundan önce 2016 model Lenovo kullanıyordum android 7 den bıkmıştım artık
  14. N

İşlemcisi hiçbir sıkıntı yaşatmadı zaten oyun oynamıyorum günlük kullanımda hâlâ inanılmaz akıcı özellikle one ui 7 ile şaha kalktı zaten telefon 1779115504 S27 veya S28 serisi çıktığında upgrade ederim gibime geliyor bakalım
  15. N

Bende düz s23 almak istiyordum babamı ikna edememiştim bari düz s22 alayım dedim onu da batarya problemleri var diye onermemişlerdi bende s23 fe alıp geçmiştim 2 sene önce dehşet telefon Türkiye de bulunmuyor
Geri