Dedemin telefonunda telefon ve mesajlar uygulaması ana ekrandan kaldırılmış uygulamalar gibi bir bölümde yok ana ekrana nasıl geri ekleyebilirim yazık adam telefonunu kullanamıyor
i3 12100F kullanıyorum işlemci upgrade etmek istiyorum aslında 14600k almak istiyordum ancak soğutma problemi canımı sıkmaya başladı birde öncesinde forumdaki arkadaşlar anakartındaki vrm ler 14600k yı besleyemez demişlerdi sizce hangisini alayım anakartım gigabyte h610m-k ddr4
Öbürleri hakkında yorum yapamam ama tam 1 sene önce hyperx cloud 3 almıştım kablolu versiyonunu her anlamda harika bir kulaklık bence alma şansın varken adam akıllı bir kulaklık al eğer paran yoksa da IEM kulaklıklara yonelebilirsin
2 senedir 1080p 180hz monitör kullanıyorum amacım rekabetçi oyunlardı artık rekabetçi den soğudum ve hikayeli oyunlara dönmek istiyorum bunun için de 1440p monitör alayım eskisinide ikinci monitör yaparım çok işime yarar dedim bütçem 8 bin lira ama yetmezse 10 11 seviyesine çıkarım
1 senedir cloud 3 kullanıyorum ama son zamanlarda uzun kullanımda boynumu ağrıtmaya ve terletmeye başladı(günde 5 6 saat pc başındayım) bende IEM kulaklıkları inceledim ve zero 2 hoşuma gitti sizce alınır mı oyun ve bazen de müzik dinlemek için kullanacağım
1 senedir cloud 3 kullanıyorum artık uzun kullanımda rahatsız etmeye başladı bir tane iem alayım diyorum rahatlık için zero 2 mi sense pro mu sizce ikisi arasında kaldım