nevar isimli üyenin son içerikleri

1. nevar

Çözüldü✓ Laptop Seçimi İçin Yardım Edermisiniz

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-omen-17-db1003nt-c67g1ea-ryzen-ai-9-365-32-gb-1-tb-ssd-rtx5070-17-3-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1159253916.html 1789409165 1789409180 sormayın kafam alak bulak olfu 1789409200 son kararım bu sizce nasıl
  2. nevar

bende yeni gördüm
  3. nevar

yok hocam şaka yapmıştım ben taksitle alıyorum abimin kartından ondan ikinci el alamıyorum kusura bakmayın 1789408363...
  4. nevar

o fiy aradaki farkla bi laptop daha alınır be hocam 1789407402 kanıdrın beni de alım sizinkini bende kurtulayım sizde 1789407614 hocam ciden öneriyosanız alayım
  5. nevar

harbimi valaha skıldım az faha zorlasam tüm piyasayı öğrenecem yav
  6. nevar

çoksağolun sıfır almaya niyetliyim satamazsanız bende alamazsam size tekrar yazarım 1789405010 https://app.hb.biz/y6nZKL5q8PY6 bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
  7. nevar

çoksağolun ikinci ele alamam pek bilgim yok bilgisayarda
  8. nevar

msı yı kaybettik 100bine çıkmış
  9. nevar

hocam baktım biraz hp omen 17 ye kasa geniş soğutması iyi diyorlar dediğiniz gibi ama sadece bu klavyeaydınlatmasının tek bölge diyor ve ekran 144 hz olması üzücü ama eğer başka öneriniz yooksa bunlardan devam edelim 1789402568 pek anlamıyorum sorularım saçmaysa kusura bakmayın çok yardımcı...
  10. nevar

hocam şimdi fark ettim de gerçekten keşke kaçırmasaydım onu
  11. nevar

yani bu son attğınız öncekine göre biraz daha güçsüz ama daha serin çalışıyor aç gözlü olamam zaten hep güç hem serinlik zor olur ama ne kadar güçlü olduğunu tarif edebilriimsiniz bu yeni işemvileri ve 5070 in gücünü tam olarak biliyorum videolara bakayım siz de cihazı biliyorsanız...
  12. nevar

hocam rahatsız ediyorum ama o bilgisayarı bazı sebeplerden geçciktirdim tam alacaktım ki bitmiş aradım benzerini bulamadım altarnatiflere uyan başka bir laptop önerir misiniz? bütçe dostu olabilir ama herzaman önceliğim sağlam sesiz uzun ömürlülükten yardımların için sağolun ihtimal vermiyorum...
  13. nevar

gördüm hocam yanlış siteye atmış beni 12 taksit yapacaktım onbin üstüne ekliyor 9 taksit alacam sağolun
  14. nevar

hocam laptootan kalmamış slslnslzmslsm
  15. nevar

axses abimin var bende de ziraat var kart sorun değil bulabilirim ama amozon dan alışveriş yapmadım hiç sağlam geliyormu ki
Geri