neverider isimli üyenin son içerikleri

1. N

Süpermarket sim gibi ama eşli olan oyun var mı

Merhaba kız arkadaşımla oyun oynamak istiyorum ama sadece süper market sim gibi oyunlar oynamayı seviyor acaba böyle ama eşli yada multi olan oyunlar var mı
  2. N

Sizce hangi mouse alınır?

Hocam bunu gördüm ama 500hz bir mouse
  3. N

Hocam kablosuz lazım
  4. N

Game pad onerisi bilgisayar

Hocam 4 5 ay oldu alalı sorun yaşamadım düzgün kullanırsan ömürlük bu fiyata başka alınabilecek gamepad yok diyebilirim 1 2 ay araştırdım almadan önce yani almak istersen bi de nintendonun ucuzları var çakma gibilermiş nasıl oluyor o zaman anlamamıştım ama onunda tuşları ters alışman çok zor olur
  5. N

https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/750942-836825-900923-917830/darmoshark-varun-m3s-2k_razer-deathadder-v2-x-hyperspeed_razer-basilisk-v3-x_ajazz-aj139-pro/ Darmoshark m3s Razer deathadder v2 xhyperspeed Razer basilisk v3x hyperspeed Ajazz aj139pro Ajazz aj 199 Sizce bunlardan...
  6. N

Sabahlıyorum Yorgun uyanıyorum bir çözümü var mıdır ?

Selamlar hocam ben üni 2.sınıfım 5 gün doluyum 5 gün derslerim 8.30da yaklaşık bünye kendi kendine alıştı 7 8 aydır 4 5 gibi yatıp sabah 7.20 7.40 arası kalkmış oluyorum eve gitsemde durum değişmiyor ilk 1 2 ay sıkıntı çekiyordum artık alıştım yurtta kalıyorum hani belki yardımım dokunur. Emin...
  7. N

Yardım win11 TrackPad nedir ? ekranda çizgi var

Araştırdım ama bulamadım bu tam olarak nedir acaba touchbarın driverı sil yükle yaptım ama gitmedi acaba nedir?
  8. N

GameGaraj hakkında düşünceleriniz nedir?

Kasamı 2020nin başında almıştım 2 sene önce falan satmayı bıraktılar ben hiçbir sorun yaşamadım firma iyiydi almadan 1 hafta önce sorular sormaya başladım yok şöyle yok böyle üşenmeden cevapladılar ürün geldi bide netten hdmı kablosu almıştım kablo sorunluymuş ekran gelmemişti iyi ilgilendiler...
  9. N

1000tl civarı wireless mouse önerisi

1000tl civarlarında wireless mouse bakıyorum DeLUX M800 Ultra Ajazz AJ199 VXE R1 Wireless Mouse Ajazz AJ139 Pro Darmoshark M3 Wireless Mouse Mad Catz MOJO M2 SteelSeries Rival 3 Wireless Attackshark x3 bulabildiklerim bunlar sizce hangisi alınır ve başka önerisi olan varsa öneriye açığım
  10. N

Yardım mouse kırıldı idare edecek mouse lazım max400tl

bide biraz ayı gibiyim ellerim kocaman küçük mouse tutamıyorum biraz büyük var mı?
  11. N

Yardım mouse kırıldı idare edecek mouse lazım max400tl

selamlar 2 haftaya finaller başlıyor mouse'u düşürdüm ve temassızlık başladı ders yapamıyorum. şimdilik idare edecek bi mouse arıyorum 400 zorlarsam 500 çıkar kablosuz şimdilik düşüncem yardım edin dostlar
  12. N

Yardım İdeapad 3 boot sırasında usbyi görmüyor

Arkadaşım ideapad gaming 3 aldı yanında gidip orijinal 11 home usbsini almış ama boot sırasında gözükmüyor Usb guard devre dışı ama yinede gözükmüyor
  13. N

HP victus 16 r0035nt laptop aldım Windows 10 mu 11 mi atıyım

Win 11 atmak zorundasın 10 desteklemiyor yanlış çalışıyor Bazılarıda sürekli mavi ekran alıyor
  14. N

Yardım Şarjı çok çabuk bitiyor Casper Excalibur G870

Merhabalar arkadaşım Casper Excalibur G870.1265-DFA0X-B Notebooku 5 6 aydır kullanıyor normalde hiç bir sıkıntı yokmuş 2 gün önce animate indirirken şarjı %50 60 arasındayken bi anda kapanmış diyor normalde ben şarj full 3 4 saat takılıyordum o günden sonra 1 saat dayanmıyor ve normalde şarj...
  15. N

800 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

😂
Geri