Merhaba kız arkadaşımla oyun oynamak istiyorum ama sadece süper market sim gibi oyunlar oynamayı seviyor acaba böyle ama eşli yada multi olan oyunlar var mı
Hocam 4 5 ay oldu alalı sorun yaşamadım düzgün kullanırsan ömürlük bu fiyata başka alınabilecek gamepad yok diyebilirim 1 2 ay araştırdım almadan önce yani almak istersen bi de nintendonun ucuzları var çakma gibilermiş nasıl oluyor o zaman anlamamıştım ama onunda tuşları ters alışman çok zor olur
Selamlar hocam ben üni 2.sınıfım 5 gün doluyum 5 gün derslerim 8.30da yaklaşık bünye kendi kendine alıştı 7 8 aydır 4 5 gibi yatıp sabah 7.20 7.40 arası kalkmış oluyorum eve gitsemde durum değişmiyor ilk 1 2 ay sıkıntı çekiyordum artık alıştım yurtta kalıyorum hani belki yardımım dokunur. Emin...
Kasamı 2020nin başında almıştım 2 sene önce falan satmayı bıraktılar ben hiçbir sorun yaşamadım firma iyiydi almadan 1 hafta önce sorular sormaya başladım yok şöyle yok böyle üşenmeden cevapladılar ürün geldi bide netten hdmı kablosu almıştım kablo sorunluymuş ekran gelmemişti iyi ilgilendiler...
selamlar 2 haftaya finaller başlıyor mouse'u düşürdüm ve temassızlık başladı ders yapamıyorum. şimdilik idare edecek bi mouse arıyorum 400 zorlarsam 500 çıkar kablosuz şimdilik düşüncem yardım edin dostlar
Merhabalar arkadaşım Casper Excalibur G870.1265-DFA0X-B Notebooku 5 6 aydır kullanıyor normalde hiç bir sıkıntı yokmuş 2 gün önce animate indirirken şarjı %50 60 arasındayken bi anda kapanmış diyor normalde ben şarj full 3 4 saat takılıyordum o günden sonra 1 saat dayanmıyor ve normalde şarj...