Nevermore isimli üyenin son içerikleri

1. Nevermore

🔥İndirim Machenike K500-M61 Hall Effect Manyetik Klavye 1252 TL (Trendyol Plus Özel)

doğrudur hocam ancak en başta siparişleri yollamıyorlarmış dediğiniz için yanlış yönlendiriyorsunuz insanları
  2. Nevermore

🔥İndirim Machenike K500-M61 Hall Effect Manyetik Klavye 1252 TL (Trendyol Plus Özel)

5-6 arkadaş kendi sitesinden alışveriş yaptık sorunsuz şekilde.
  3. Nevermore

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL!!

2.4 var çok gecikme olacağını sanmıyorum
  4. Nevermore

🔥İndirim Asus Proart Pf120 Pwm Beyaz 120mm Kasa Fanı - 1.299 TL

aynı fanı ben de kullanıyorum, 1200deki sesi 2000lerde alıyorum
  5. Nevermore

❌İndirim Bitti! Xbox 9. Nesil Oyun Kolu 2999tl 6 Taksit

PCde kullanacaksanız Flydigi, Gamesir, Fantech, Gulikit gibi markaların gamepadlerini alın gidip bu analog bok parçasına para vermeyin. 7 sene xbox one s gamepad kullanıcısı olarak söylüyorum.
  6. Nevermore

1.93kw 35gr Termal Macun 2.Ürün 1tl

1.93 kilowatt ısı transferi olan macuna 10 lira bile verilmez
  7. Nevermore

🔥İndirim Razer Kishi V2 Pro Controller 🔥2.516₺ (1 Yılın En Düşük Fiyatı )

AAA oyunların dışındaki oyunları çok rahat 60fps oynayıp bitirirsiniz. Skyrimdir fallout 4tür falan peynir ekmek gibi oynatır sizin cihaz. Bunun dışında switch, ps2, xbox 360, 3ds emülatörleri de oldukça rahat açarsınız. Sınırsız içerik var kısacası :D
  8. Nevermore

Apollo artemis kombosunu kurarsanız ve internetiniz de iyiyse yatağınıza yatıp neredeyse kayıpsız ve gecikmesiz görüntü ile pcnizdeki oyunları da oynayabilirsiniz. Telefonunuz güçlü olduğu için gamenative kurarak da pc oyunlarını da emüle edebilirsiniz çok rahat şekilde. AAA oyunlar hariç :D ama...
  9. Nevermore

Titreşime değmez bence ekstra 1000TL 1773422457 1500TLye alternatifi yok hocam
Geri