takması basitte macun boşa gitmesin bi denemek için macunsuz takıyım dedim tekte oturdu bu sefer de çıkartamıyorum macun süremedim çıkartmam lazım nasıl yapcaz onu be abi
hocam denedim sipariş ekranında hata oluyor desteğe danıştım "Almak istediğiniz üründe sepette kampanya veya farklı bir kampanya olan ekstra ürün varsa kupon uygulanmaz, kampanyalar birleştirilmemektedir, kampanyasız bir üründe deneyebilirsiniz" böyle bir şey saçmaladılar siz de böyle bir...
thermalgrizzly aeronaut 1gr aldım geçen indirimden bu fayda etmez mi? kasanın arkasını açtım fakat kasa yan yatık üstünde monitör var sıkıntı olur mu? diğer konularda da cbp kapatma veya voltaj ayarı yapmayı önermişler daha önce hiç dokunmamıştım bios ayarlarına onları ayarlamam gerekir mi?
Arkadaşlar sistemi alalı 1 yıl 2 ay oldu. işlemcim boştayken 65-75 derece arasında oynuyor herhangi bir oyuna girdiğimde ise 90-96 derece arasında oynuyor. bugün işlemcinin tozunu falan da aldım fanı söküp tekrar taktım hala aynı değişen bir şey yok ne yapmalıyım? işlemcinin stok fanını...
Arkadaşlar Amazondan;
https://www.amazon.com.tr/dp/B086ZSKV1F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
bu ürünü 2.9kya aldım ama iade etmeyi düşünüyorum. 4kya kadar bütçe çıkabilirim ne almalıyım sizce?
arkadaşlar zio Venom Gaming - Antrasit keten deep black alacağım. standart kol ve destek pedi(ücretsiz) ile totalde 8.5kya geliyor. kod girince 7.7kya düşüyor sizce almalı mıyım? zio önerir misiniz?