Nevo isimli üyenin son içerikleri

1. N

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

İsim etiketli silahlar için filtre ayarı yok diye biliyorum.
  2. N

Steam mağazası dolar kuru düşük fakat topluluk pazarı dolar kuru üzerinden işlem görmektedir. Steam fiyatlarına farklı tarayıcıdan dolar cinsinden bakıp güncel dolar kuru ile çevirirseniz fiyatları görebilirsiniz. Eğer kur sabit olsaydı çok fazla arbitraj olayı yapılırdı.
  3. N

Bence iyi etmişsin. Ben elimdeki kasaları şu anda tutuyorum ve hiçte satmaya niyetim yok. Uzun vadeli yatırımcı olarak ben tutuyorum, uzun vadede kasalar çok iyi kazandırıyor. Cs2 çıkmasıyla beraber fiyatların çok daha fazla artacağını ön görüyorum. 1.5-2 sene önceki fiyatlara bakmanızı...
  4. N

2.El Otomobil satın alma zamanı, ne zaman?

Türkiye'de bir şey alacaksanız hemen şu an alacaksınız. Piyasa analizi, araştırma, paramı ayarlıyayım derken ertesi gün üstüne 10k daha eklendiğini görürsünüz. En fazla 3-5k düşer ama sonradan 20k yükselir.
  5. N

2.el sıvı ve ya kule tipi soğutucu

İşlemciniz amd mi yoksa intel midir ?
  6. N

Arkadaşlar, cs kasası fiyatları düşme konusunda kâr alıp çıkanlara iyi harcamalar dilerim. Yatırım denilen konu uzun vadelidir ve şu anda yapılan yatırım tamamlanmamıştır çünkü cs2 çıkana kadar kasaların fiyatlarının artacağını düşünüyorum. Talep fazla olacağı için ben elimdeki kasaları...
  7. N

Aynen öyle, krizler fırsat doğurur. Unutmayın
  8. N

Ben olsam satmam, yükselir. Benim bu düşüşten emin ol fazlasıyla kârdan zarar var ama ben cs2 çıkana kadar satmayacağım. Fiyat dibe vurursa bile ekleme yaparım. YTD
  9. N

Alım fırsatı :)
  10. N

Haklısınız, sadece cs2 kapalı beta'da bile bu kadar fiyatlar arttıysa oyun açık beta veya direkt herkese açıldığı zaman fiyatların çok daha fazla yükseleceğini düşünüyorum ki ben yatırımımı yaptım bekliyorum.
  11. N

Bende ağırlıklı tehlikeli bölge ve parçalanmış kasası mevcut. Ekleme yapmayı düşünsem fiyatı düşük olduğu için ve dropları biteceği zaman fiyatının yükseleceğini düşündüğüm için yılan ısırığı eklerdim. YTD
  12. N

Arkadaşlar, düşük bütçe ile yapılacak en iyi yatırım şu an kasadır. Yıllardır cs içinde olan birisi olarak bence skin yerine kasa fiyatları daha da yükselecektir. Fiyat artma ihtimaline baktığımız zaman bence en düşük fiyatlı kasalardan almanız iyi olacaktır fakat kasa içeriğine bakın ve düzgün...
  13. N

Laptop İçin PSU Önerisi

Arkadaşlar Merhaba, Uzaktan çalışma döneminde olduğumuz için dışarıda çalışmam gerekiyor ve bilgisayarı şarja takamıyorum. Şirket laptopunu şarj etmem için önerdiğiniz bir psu var mıdır veya farklı bir önerisi olan var ise yardımlarını rica ederim. Gaming bir laptop değildir, fazla güç...
  14. N

İkinci El Satış Ne Zaman Açılır?

Elimde garantiden gelmiş kutusunu açmadığım faturasıyla Logitech g633 var, kablosuz kulaklık alıcam. Sıfır fiyatından ucuza veririm
  15. N

Sizce bilgisayarım fazla mı ısınıyor ?

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
Top Bottom