Bütceniz dahilinde alacağınız bilgisayarın yeni nesil oyunlarda 1080pde 144fps vermesini beklemeyin ortalama bir monitör 1500 civarında geri kalanıyla böyle bir hazır sistem zor bulursunuz.
İyi geceler arkadaşlar.Dün konusunu açtığım GTX 1660SUPER ekran kartını satın aldım bugün elime ulaştı kurulumunu yaptım driveri güncelledim.Monitörümü HDMI ile kullanıyordum ancak 165HZ ve G-SYNC desteği olmadığı için Display porta geçiş yaptım ancak bilgisayarımı yeniden başlattığımda DP...
İyi geceler arkadaşlar.
Yaklaşık 1 aydır GTX 1660Super kovalıyorum uygun fiyattan almak için 2399tlye Palit marka bi kart vardı onu kaçırdım.
Az önce hepsiburada da Asus TUF 1660s gördüm 2.459 lira sizce almak mantıklı mı ? ((mevcut bilgisayarımda kullanacağım bir süre ardından yeni sistem...
Hocam ben HDMI ile Asus Tuf vg249q1r monitörümü 144hzde kullanabiliyorum ekran kartım eski olduğu için (ekran kartım 1.4b hdmi destekli)
display port girişi yok yakın zamanda yeni bir sistem toplayacağım ve DP ile kullanacağım 165hze aşırtmak için.Şöyle bir tablo var inceleyip fikir...
Alacağınız ekran kartının ve monitörün DP desteği ve G-SYNC veya Freesync özelliği olmalı.Yırtılma Ekran kartından monitöre yansıyan kare sayısının fazla olması monitörün karşılayamamasıdır.