nevzattozturk isimli üyenin son içerikleri

1. nevzattozturk

Çözüldü✓ Hangi Sunucuyu seçmeliyim ? [twitch]

Arkadaşlar sizce hangi twitch sunucusunu seçmeliyim upload hızım 10mbs (yayını nvenc üzerinden vereceğim) .
  2. nevzattozturk

5000TL 144Hz Monitör Dahil HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Bütceniz dahilinde alacağınız bilgisayarın yeni nesil oyunlarda 1080pde 144fps vermesini beklemeyin ortalama bir monitör 1500 civarında geri kalanıyla böyle bir hazır sistem zor bulursunuz.
  3. nevzattozturk

1660 super ekran kartı ne zaman stoklara girer

Vallahi bekleyecek sabrım kalmamıştı külüstür GTX560ım valorantta bile sapıtmaya başlayınca fırsat bu fırsat diyip aldım.
  4. nevzattozturk

1-2 ay kovaladım hocam günlük fiyat takipleri yaptım 2399a palit alacaktım stoğu bitince asus nasip oldu
  5. nevzattozturk

Gtx 1650 super vs rx 5500 xt

Benchmark videolarından fikir edinin.Bütçe üzerine çıkabilme imkanınız olursa 1660s tercih edin.
  6. nevzattozturk

Bir iki aya yeni stoklar gelir. Ben 1 hafta önce 2450 TL'ye Asus Tuf 1660 Super aldım ertesi gün satışa kapandı.
  7. nevzattozturk

Yardım Display port görüntü vermiyor

İyi geceler arkadaşlar.Dün konusunu açtığım GTX 1660SUPER ekran kartını satın aldım bugün elime ulaştı kurulumunu yaptım driveri güncelledim.Monitörümü HDMI ile kullanıyordum ancak 165HZ ve G-SYNC desteği olmadığı için Display porta geçiş yaptım ancak bilgisayarımı yeniden başlattığımda DP...
  8. nevzattozturk

GTX1660S 2459 ₺ fiyata alınır mı ?

Hayırlısı olsun kartı aldım.Fikirleriniz için teşekkür ediyorum.
  9. nevzattozturk

Isınma sorunları super serisinde çözüldü diye biliyorum
  10. nevzattozturk

İyi geceler arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır GTX 1660Super kovalıyorum uygun fiyattan almak için 2399tlye Palit marka bi kart vardı onu kaçırdım. Az önce hepsiburada da Asus TUF 1660s gördüm 2.459 lira sizce almak mantıklı mı ? ((mevcut bilgisayarımda kullanacağım bir süre ardından yeni sistem...
  11. nevzattozturk

Kasayı monitöre nasıl bağlarım?

Hocam ben HDMI ile Asus Tuf vg249q1r monitörümü 144hzde kullanabiliyorum ekran kartım eski olduğu için (ekran kartım 1.4b hdmi destekli) display port girişi yok yakın zamanda yeni bir sistem toplayacağım ve DP ile kullanacağım 165hze aşırtmak için.Şöyle bir tablo var inceleyip fikir...
  12. nevzattozturk

Kasayı monitöre nasıl bağlarım?

Anakartınızın HDMI Sürümü 2.0 Eğer 20-30 liralık dandik HDMI kablosu kullanmayacaksanız 144hz alabilirsiniz.
  13. nevzattozturk

ekran yırtılma sorunu

Alacağınız ekran kartının ve monitörün DP desteği ve G-SYNC veya Freesync özelliği olmalı.Yırtılma Ekran kartından monitöre yansıyan kare sayısının fazla olması monitörün karşılayamamasıdır.
  14. nevzattozturk

Asus Phoenix Radeon RX550 2G EVO 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı PH-RX550-2G-EVO

Niçin kullanacağınızı belirtir misiniz ?
  15. nevzattozturk

Toplama bilgisayar aldığımda neler yaşayacağım?

Freedos geleceği için windowsu siz kuracaksınız.Flash bellekle kurabilirsiniz Youtube'tan rehberlere ulaşabilirsiniz.
Geri