NEXANTES isimli üyenin son içerikleri

1. N

Kasanın RGB Kablosu Nereye Takılmalı?

Aynı şekilde intagramım nexantes fakat discord üzerinden daha iyi iletişim kurabileceğimizi düşünüyorum
  2. N

İletişimin daha kolay olması açısından Discord üzerinden görüşmemiz mümkün müdür? Discordum: NEXANTES#1917
  3. N

Dediğiniz gibi kasanın ön tarafını açtım fakat ben burada da bir şey göremiyorum
  4. N

Tam olarak neyi nereye takmam gerektiğini anlamadım, biraz daha açık anlatabilir misiniz
  5. N

Bilgisayarı açma tuşunun hemen solunda küçük bir reset tuşuna benzer tuş var fakat orası RGB aydınlatmaları yönetmemi sağlıyordu, şu an oraya bastığımda herhangi bir şey olmuyor
  6. N

Buyrun arka tarafında ben herhangi bir kontrolcü göremedim fakat ilk aldığımda gerçekten RGB aydınlatmaları çalışıyordu, hatta fotoğrafını birazdan atacağım.
  7. N

Kasayı aldığım zaman bütün RGB aydınlatmaları sorunsuz çalışıyordu fakat dediğim gibi SSD'nin yerini değiştirirken kablolarda sanırım bir hata yaptım, ve şu an RGB aydınlatmalar çalışmıyor, eğer dediğiniz gibi olsaydı zaten kasanın en başından herhangi bir aydınlatması olmazdı diye tahmin ediyorum?
  8. N

Merhaba, yeni bir sistem topladım bütün parçalar, kablolamalar doğru şekilde yapıldı ve hiçbir şeyde sıkıntı yoktu, daha sonrasında SSD yerini değiştirirken kablolar arasında sanırım yanlışlık oldu, sistemde hâlâ herhangi bir sıkıntı yok sadece kasanın ve kasaya stok gelen arka fanın RGB...
Geri