nexsayx isimli üyenin son içerikleri

1. N

Nasıl Bir Yükseltme Yapabilirim. (Vortex Core)

Hocam peki hazır sistem olarak sizce PSU ve Kasayı Bitfenix’ten kurtarıp Gainward ekran kartına geçmek mi yoksa MSI serisinden ilerleyip kasayı Bitfenix 850W - Bronze da tutmak mı mantıklı olur? Açıkçası taksit vs içinden de Hazır’a sıcak bakıyorum. İnceHesapta bir sistem daha buldum fakat...
  2. N

Parça parça toplayıp oturduğum bölgede bir bilgisayarcıya toplatabilirim eğer çok ciddi fark ediyorsa 1783758179 Ram mininum 32 SSD 2TB yeterli olur
  3. N

Merhaba, hem simulasyon oyuncusu hem de çeşitli oyunlarda geliştiricilik yapmaktayım ve beni uzun süre götürebilecek bir sistem toplamayı düşünüyorum. Aşağıda belirttiğim sistemi buldum fakat hem site hem sistem değişebilir. Tercihen 5080 ekran kartı düşünüyorum. Bu attığım sisteme nasıl bir...
  4. N

Öneri Harici Mikrofon ve Kulaklık Önerisi

Peki A6T ile A8T arasında bariz bir fark var mı? Aradaki fiyata değer mi?
  5. N

Öneri Harici Mikrofon ve Kulaklık Önerisi

Merhaba, şuanda aktif olarak kullandığım FuryX kulaklığım bozulmuş durumda. Bende açıkçası tüm ses kısmını yenilemek istiyorum. Bu nedenle harici bir mikrofon ve kulaklık arayışındayım. (Yayın vs. gibi bir amacım yok. Sadece sohbet ve oyun için kullanacağım.) Bütçe konusunda açıkçası 4-5K gibi...
Geri