ngl cursed isimli üyenin son içerikleri

1. N

Sağlık raporu nasil alinir

Arkadaşlar lisans çıkartmak için sağlık raporu istedi hoca annem genclik ve saglik bakanligindan saglik raporu icin sevk oluştur yaptı şimdi ne yapmamız lazim nereden alacağız
  2. N

3080 mi 4070 super mi

hayır ne alinabilir yerine
  3. N

3080 mi 4070 super mi

arkadaşlar 3080 mi 4070 super mi alınmalı
  4. N

Siyah kasa tavsiyesi

teşekkürler hocam
  5. N

Siyah kasa tavsiyesi

yani evet lian li pahali peki siz kendi seçtiğiniz markalarla yapar misiniz? rica etsem bide sonra linklerini atar mısınız
  6. N

Siyah kasa tavsiyesi

ne kadar olduğuna bağlı amd düşünmem
  7. N

Siyah kasa tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar. Benim cok bir bilgim yok bu tarz şeylerde ama. 2 istediğim var Kasa Lian Li O11. Ekran kartı 4070 veya super Olursa cok guzel olur benim icin. İşlemci olmayacak zaten elimde i7 12700 var. Bir de fanlarin ve sıvı soğutucunun RGB'sini beyaz yapmak istiyorum ona göre tavsiye...
  8. N

Instagram tech fleece

ya evet yasadigim sehirde outlet var nerdeyse her hafta gidiyorum ama istedigkm model olmuyo genelde siyah ve gri var sadece nerden bulabilirim ucuza veya suan kampanya olan bi yer biliyor musunuz
  9. N

Instagram tech fleece

Arkadaşlar tech fleece almayi dusunuyordum ve Instagram'da karsima bir hesap çıktı. Orijinal oldugunu söylüyorlar yurt disindan kampanya ile geldigini söylüyor. Sizce alınır mı? https://www.instagram.com/paura.world?igsh=NjZtejd0NTR1emJw
  10. N

6-8 bin arası Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar butcem bu kadar hem oyunda hem dışarıda kullanacağım, Bluetooth kulaklık ariyorum pedleri sunger olursa iyi olur tasarimida guzel olsun lutfen
  11. N

Beyaz klavye önerisi

tasarimini cok begenmedim fakat yinede teşekkürler benim söylediklerim nasil sizce?
  12. N

Beyaz klavye önerisi

arkadaşlar baslikta belirttigim beyaz klavye ariyorum butcem en fazla 4000 lira onerilerinizi bekliyorum benim dusunduklerim sunlar aula f75 glorious gmmk2 razer huntsman mini
  13. N

30 40k arası toplama pc

daha almadım hocam almayı düşündüğüm bunlar 3080 mi alım sizce 4070 mi bende şuan işlemci ve ana kart var diğer parçaları alıcam sadece
  14. N

30 40k arası toplama pc

yukarda belirttiğim gibi bütçem bu kadar ana kart ve işlemcim zaten var yükseltme yapıyorum kendi kurduğum bi sistem ama size de bi soruyim dedim https://www.incehesap.com/asus-dual-geforce-rtx-4070-super-evo-dual-rtx4070s-012g-evo-white-white-ekran-karti-fiyati-76452/ ben bunu düşündüm ama bi...
  15. N

Kulak ustu kulaklık önerisi

kulak üstü kulaklik ariyorum. oyunda falan kullanmicam. sadece telefonumda kullanıcam. butcem en fazla 15k
Geri