nhtgrck isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Hammer Jack Basel Hakiki Deri Siyah Toscana Erkek Günlük Ayakkabı Siyah 670 TL

ayakkabının tabanındaki yazılara bak. sıfır bir kadrosundan biri değilseniz şunu giymezsiniz :)
  2. N

🔥İndirim Dr.Bei Gy3 Şarjlı Diş Fırçası Orta Sertlikte Kıllar 699 TL

Evet alın, sonra başlık bulamayın, muadil başlık alın, ağzınıza bol bol zararlı petro kimya sokun. yan ürünleri bile orijinal oral b başlığı kadar. ne macera arıyorsunuz?
  3. N

❌İndirim Bitti! Ktc 27" H27t27 Qhd Ips 100hz 5ms 3448 TL (Premium +Kupon)

2025 sonunda indirimle 3.800'e almıştım. Vallahi bedava bu dönemde bu monitor. Ofis ve film için çok ideal.
  4. N

❌İndirim Bitti! TCL 65p8l 65" 165 Ekran Mini Led (Tükendi) TCL 55p8l 30bin Stok Var

biz de zamanında 27 bine nextstar 65 inç miniled aldık diye seviniyorduk. fırsatın güzelliğine bak. kazığı çakmışlar bize resmen.
  5. N

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

çok döndürmen lazım. 10 15 tur falan.
  6. N

kütle gibi mesajlar yazıp bir link koymak zor geliyor ha? Hadi abicim hadi işine bak.
  7. N

abartmamak lazım. klasik masa üstü lambasına benzeyen bir işlevi var. tutup gözünüze doğru açı vermiyorsanız sorun olacak bir durum yok. benq'un prosu gözüne tutsan onun da zararı var. Çinli marka kullanıp Çin'de üretilen markayı eleştirmek de ne bileyim ilginç. Bu yeelight'in göz sağlığını...
  8. N

Üyeliği olmayan bir arkadaştan aldım telefon numarasını. 250 indirimle 1100 bandında çok iyi bir fırsat haline geliyor. Teşekkürler.
  9. N

yeni bir maille hesap açmak yeterli mi indirim kodu için? Nasıl alabiliriz bu indirimi?
  10. N

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Amazon buna niye müdahale etmiyor? Yahu sen 2 yerine 3 tane çekirdek aldığında gidip mail atmasını biliyorlar sadece tüketiciye satış yapıyoruz diye. Adamlar işi ticarete dökmüş, hem bot satıyorlar, hem aldıkları ürünü satıyorlar. Bunu anlayamıyor mu amazon? koy abi captcha falan depo...
  11. N

Xiaomi TV Box S (3. Nesil) EU, 2800 liraydı. aldım, iyi midir? fiyat. yeni gibi.
  12. N

valla benim için yeni amazon depo teknosa outlet'tir artık. Geçen gün 4 bin liraya samsung jet dikey süpürge aldım. Bugün inanılmaz bir fırsat yakalayıp Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61.B'yi 7 bine aldım. Süpürge'yi birisi birkaç kez kullanmış sonra iade etmiş. Herhalde 40 dakika süreyi...
  13. N

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

çok az haftada 3 defa açarsam iyi. Zaten çok az izlediğini için batıyor. 40 yılın başı diye söyleniriz ya onun gibi. Açtığımda Cem Yılmaz'ın "Makine Soğuk" esprisi sahnesini yaşıyorum. Cihaz bana makine soğuk bekle kendine gelsin diyor resmen :)
  14. N

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

tv inanılmaz yavaş ya. yemin ediyorum değil miniled, oled olsa çekilmez. smart özellikleri rezalet. bilsem almazdım. tv box almadan kullanılmaz durumda. kumanda en büyük facia, televizyon kastığı için üç defa kumandaya basmak zorunda kalıyorum sağı solu veya okeyi algılaması için. Güncelleme...
Geri