Selamlar bu yılın başında hp omen 4080 i7 13700hx laptop almıştım kutusunda duruyordu bir hafta önce kullanmaya başladım rdr 2 ultra ayarlarda oynarken ekranda takılma olmaya başladı bir arkadaş ekran kartını resetle dedi win+ctrl+shift+b yaparak resetledim ve sorun çözüldü ancak 5 saat sonra...
aynen hocam bende bir baktım oralara çıkamam
1704460494
hocam şuan asus rog serisinin kalitesi beni çekiyor omen hakkında pek bilgim yok çekiniyorum biraz o konuda ne önerirsiniz
kesin laptop hocam üniversite için parayı zorlarım ama değer mi 4080 e beni en az kısmetse tabii ki 10 yıl götürmesi lazım 4070 bu süreçte çok yıpranır mı
İyi günler bir laptop almak istiyorum iki seçeneğim var birisi 4070 li asus rog strix : https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g16-g614ji-n3189-intel-core-i7-13650hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx-4070-165-hz-freedos-16-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000048WHIU?magaza=Teknorya
Diğer seçenek bütçeyi...
İyi akşamlar kafamın karışık olması yetmezmiş gibi bir de herkesten farklı öneriler geliyor kimisi ekranı rami çözünürlüğü güzel diye başlıkta da bulunan hp victusu al diyor ...
haklısınız hocam bende öyle düşünüyorum bir de beni bi 10 yıl götürmesi lazım o yüzden şuan 1 e 2 ye bakmıyorum en iyisini bulmaya çalışıyorum o yüzden sizden en iyisini öğrenmek isterim
Hocam valla şuan sizden son bir fikir almak istiyorum hp gow da düşük fps almış arkadaş,asus rog fiyatı çok yüksek ve 16 gb ram , asus tuf da işlemci cache i 5 o kafamı karıştırıyor acer a güvenebilir miyim onu da bilmiyorum kafam baya karışık yani