selamlar herkese 1 hafta önce yayıncılık yapmaya başladım herkesin bildiği bir platformda (isim söylemek yasak mı değil mi bilmediğim için böyle dedim) ve yayınlara başladığım işlemcim r5 3500x idi yani aslında 1080p60 karede 8k bitrate ile yayını kaldırabiliyordu işlemcim oyunda oynuyordum ama...
arkadaşlar bugün kulaklık alacağım kablosuz kulaklık olarak iki seçenek arasında kaldım birisi
HyperX Cloud II Core Wireless
diğeri ise
Razer Blackshark Hyperspeed V2
sizce hangisini almalıyım mikrofon performansları önemli değil harici mikrofonum var benim için ergonomi ve ses kalitesi...
arkadaşlar bugün kulaklık alacağım kablosuz kulaklık olarak iki seçenek arasında kaldım birisi
HyperX Cloud II Core Wireless
diğeri ise
Razer Blackshark Hyperspeed V2
sizce hangisini almalıyım mikrofon performansları önemli değil harici mikrofonum var benim için ergonomi ve ses kalitesi...
selamun aleyküm cümleten 2 gün evvel nostalji yaşamak için bir playstation 3 fat kasa satın aldım tanıdığım bir abimden bana cihazın temiz olduğunu gpuya ve işlemciye delid yapıldığını söyledi fakat fat kasaların sorununu bilen bilir içim asla rahat etmedi ve açıp temizlemeye başladım tabii ki...