Arkadaşlar,hepinize iyi geceler dilerim.
Şimdi kioxıa
BG4 KBG50ZNS256G istemci ssd
trım desteği var mı bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirebilir mi?
hocam kusura bakma biraz gecikmiş bir cevap ama :) şöyle am5 sistem dizmen senin için daha iyi olur işlemci odaklı bir darboğaz yeme sorunun olabilir alacağın ekran kartı 4070 ti süper olduğu için am 5 yapsan daha iyi olur diyorum ben yine de sen bilirsin son karar sana kalmış umarım...
hocam öncelikle kusura bakma bayadır giremiyorum biraz geç bir cevap oldu sanırım belki de sorunu çözdün bilmiyorum ama yine söyleyim aynı shift+w kombinasyonuyla yyeniden bir dene oalcak mı diye numpad de atıyorum işte hashtag yapmanın kısayolu ctrl+alt+3 ya hani burada atıyorum yine aynı...
hocam arkadaşımızın topladığı sistem bence de gayet iyi işlemcilerde sadece çekirdek sayısı değişiyor sanırım ssd değişebilir sanki pcı gen 4 falan onun haricinde powersupply gayet iyi ramlerde çok iyi darboğaz da yaşama şansın yok tertemiz al geç derim çok güzel toplamışın hocam eline sağlık .
hocam böyle bir işlemci almayı düşünüyorsan anakart değiştir bence 5600 mhz e kadar destek atıyor bu arada aralarında pek bir fark yok fiyatlarında da o yüzden tercih sana kalmış hocam sadece arttırılmış frekanslarında değişiklikler var 14600kf daha iyi o da 0.2 lik bir farkla çok takıntılı...
hocam anakartta bir update lazım giriş seviye olmaması lazım ortalama olsa b serisi olsa iyi olur harciyetinde bence 5700x3d ile 4070tis için olan güç kaynağı sıkıntılı 750 w lık tercih ederdim ben
ayrıca bir de buna bir göz atın
7500f 6 çekirdek belki ama her türlü koyuyor 4070tis le da...
hocam buna bir bakar mısın ?
ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27" inç HDR Oyuncu Monitörü, 2K IPS Freesync Ve G-Sync Uyumlu 2560X1440 1MS(Mprt) 170Hz Dp HDMI MM Vesa 3 Yıl ELMB Sync Monitör
hocam tam 40 lık oğlan çocuğu
HP Victus Laptop 16-R1063NT Intel Core i5-14500HX 16GB RAM 1TB SSD 6GB NVIDIA GeForce RTX4050 16.1 inç FHD 144Hz FreeDOS Mavi 9J265EA
39.999,00 TL