niche xor isimli üyenin son içerikleri

1. niche xor

❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Bu taksit ne tehlikeli şey delirecem. 9060 xt aldım 10 taksit aylık 1600 küsüre geliyor bu 10 taksit te 3100 küsüre gelecek aradaki fark hiçbir şey gibi geliyor da 15k üstüne koymuş olacam. Allahım yardım.
  2. niche xor

Çözüldü✓ Enis kirazoğlu sistem alınır mı?

O meşhur laf edildi ve bir daha kimseden cevap gelmedi
  3. niche xor

🔥🔥DECATHLON 100TL KAZANMAK🔥🔥

Bu foruma aşığım aşık yalan mı söyleyeyim :kekw:
  4. niche xor

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Hacı ne uzattın kardeşim ne güzel anlatmış. Şunu öğrenmek istiyordum belki fazlasını da gönderebilirlerdi gümrük ile uğraşılırdı adamlar hiç göndermiyorlarmış.
  5. niche xor

Belki gümrükte üstüne ekstra vergi koyarlabilirlerdi ve gümrüğe para ödeyerek geçirebilirim mesela ne diyorsun
  6. niche xor

Konuya yeni dahil oldum 30 Euro üstü sipraiş vermeyin diyorlar gördüğüm kadarıyla bir çok kişi yanına birşeyler de almış gümrükte sorun çıkarırlar mı sizce bende yanına başka bir şey almayı düşünüyorum 30 euroyu geçiyor
  7. niche xor

Teknoraks saticisindan aldigim ramin haline bakin

Başlığa firmanın adını yazsan daha iyi olabilir bu rami almak isteyen başka arkadaşlar Google'da arattığında üst aramalara çıkar ve vazgeçebilir. Sürecin devamını da paylaşırsan iyi olabilir umarım firma düzgün bir şekilde yaklaşır.
  8. niche xor

Üniversite 2 de alttan ders almak mantıklı mı (Calculus 1)

İyi günler 2. sınıfa geçen bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. 1. sınıfta ortalamam iyi değil ve bu sene sonu da WAT düşünüyorum bu sebeple ortalamayı kasmam lazım. 3. dönemde derslere ek kaldığım Fundamentals of Comp Eng. dersini alacağım. Aklımdaki soru şu Calculus 1 dersini DD ile geçtim ve...
  9. niche xor

Alan ve alan değişikliği hakkında (web-cloud)

Hocam dediğiniz gibi denemeye devam edeceğim olmaz ise erken aşamada olduğum için bu alanda devam edeceğim Bana da güvendiğim alandan şaşmak pek mantıklı gelmiyor. Sağolun öneriniz için.
  10. niche xor

Fabrika gibi konusunda çok haklısın kimle konuşsam iyi kötü herkes WEB diyor ve çoğuda başka alan bilmiyor sadece WEB diyorlar. WEB'de iyi olacağımı düşünüyorum ama başka alanlara da bakmadan bu yoldan gitmek istemiyorum. Şu sıralar Cloud öğrenmeye başlayacağım baktım sarıyor devam ederim...
  11. niche xor

Arkadaşlar iyi günler ben Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve yaz gelmesiyle artık vites arttırarak alanda çalışmaya başlayacağım. Baştan beri aklımda WEB developer olmak vardı ama yine de hangi alana yönelmeli konusunda kararsız kaldım çok araştırma yaptım ama son öğrendiğim şey...
  12. niche xor

Derin galatasaray pelerini

umarım bulursun hocam bulduğunda beni de haber et :ROFLMAO:
  13. niche xor

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Evet hala kapalı adresi kabul etmiyor. Ocaktan beri kapalı imiş pardon 😶 Yine alamadık şu Ak820Pro'yu.
  14. niche xor

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle bende klavye bakıyorum da siz EpoMaker'dan alıp bu durumu yaşamışsınız acaba ben WhatGeek'den alsam bu durumu yaşar mıyım? Bir çok kişi WhatGeek'den Yunexpress kargosu ile almış ve vergi ödememişler.
  15. niche xor

❌İndirim Bitti! Wowstick 1F+ LED Işık ve Manyetik Mat Elektrikli Tornavida - 775TL

Eyvallah hocam tam da böyle bir set arıyordum üstüne harika geldi. Çaktım bir tane
Geri