NİCKSİZ KRAL isimli üyenin son içerikleri

1. N

X box game pastan pc için oyun alınabilir mi

Peki nereden alabilirim steam'de 735 tl 1679165934 Epic ne zaman indirime giriyor
  2. N

Ben baktığımda konsol veya pc gibi ibareler yer almıyordu 1679165737 buradan yorumlara baktığımda pc dende oynayanlar vardı
  3. N

GTA 5 de kullanılabilirlerde x box konsolları için diyor ama adamlar bigisayardada oynuyor yorum yapanlar var
  4. N

6700XT 1080P İçin Fazla Mı?

Yeterli gelir büyük ihtimalle 1679165106 Size zahmet benim konuya da bakın bilginiz varsa
  5. N

6700XT 1080P İçin Fazla Mı?

Yeterlidir kardeşim seni rahat götürür
  6. N

Merhabalar steam ve epicte GTA 5 ve rdr2 gibi oyunların çok büyük zam yemesinden sonra bende x box tan gta5 almak istedim size sorum x boxtan pc için GTA 5 alabilirmiyim.
  7. N

İmza ile 1. Dönem notu 2.döneme geçirilebilir mi

Belli oluyor kimin andaval olduğu seninle yazışırken yorulan parmaklarıma yazık dakika başı burda deprem yaşıyorum biraz agresif olabilirim ben konuyu ne kadar toparlamaya çalıştıkça uzattıkça uzatıyonuz
  8. N

Afedersin ama Sana giren çıkan ne ben onu anlayamadım ben o adamla konuşuyordum konu kapandı gitti
  9. N

Tamam kardeşim uzatmaya gerek yok
  10. N

10 il için 1677008513 Adana da var kardeş
  11. N

kardeşim sen niye girdin şimdi araya Matt murdack yukarıda belirttim zaten bilgin varsa yaz yoksa yazma kardeşim
  12. N

Korona dönemindeykende varmış normal durumda böyle bir şey yok
  13. N

Duymadıysan yazma kardeş
  14. N

Merhaba, ben 10. sınıf öğrencisiyim. Fen lisesinde okuyorum. Deprem bölgesindeyim bir arkadaşımdan bir duyum aldım doğruluğunu sormak için konu oluşturuyorum. Arkadaşım bana, eğer okula imza verilirse 1. dönem notunu 2.döneme geçiyorlar dedi. Ben de 10. sınıfın 2. dönemine gitmek yerine TYT'ye...
Geri