Nicksiz isimli üyenin son içerikleri

1. Nicksiz

❌İndirim Bitti! Calvin Klein Ayakkabı 2,5k dan 1847e düştü.

Bu tarz premium moda, giysi markaları sadece kumaştan anlar ve giysi konusunda iyilerdir. Ayakkabı, saat, takı vb. ürünlerde öyle markalarının popüler olduğu kadar kaliteli değillerdir. Sıradan bi lamberjack ayakkabı linkteki ayakkabıdan emin olun daha kalitelidir. Premium moda markalarının...
  2. Nicksiz

❌İndirim Bitti! Honor 400 Pro 12/512GB 34.039TL

2 haftadır s24 fe kullanıyorum. Şuan memnun olmadığım tek kısmı ekranı. Onun dışında fiyatını hak eden bir ürün bence.
  3. Nicksiz

3 Model Telefon Arasında Kaldım

O zaman f/p açıdan en mantıklısı Fe midir?
  4. Nicksiz

Fiyat farkına değmez mi S24 diyorsun hocam?
  5. Nicksiz

Dostlar S24 Fe, düz S24 ve S24+ arasında kaldım. Normalde bütçemi yüksek tutmak istemiyorum bu yüzden S24 Fe düşünüyordum. Ama eğer aradaki fiyat farkına değecekse diğer modelleri de düşünebilirim. Mesela S24 Fe ve S24 arasında 5K fark var. Bu farka değer mi S24 özellikleri? S24 Fe ile S24+...
  6. Nicksiz

Bilgisayarım için 5’li akım korumalı priz

Bu kesinlikle daha iyi ama yerli malı olsun üzmesin dersen tunçmatikte hiç üzmez.
  7. Nicksiz

🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

Yeni bir marka mı ilk defa duyuyorum.
  8. Nicksiz

30 bin TL'ye hp victus alınır mı

Ekran kartı kaç wat?
  9. Nicksiz

CFMOTO 675 sr almayı düşünen var mı?

Dostum yüksek bütçeli motorlarda çin mallarına yönelmeyin hiç. Mesela 100-125lik scooter alacak olursun o zaman bakarsın çin malına, yarın bir gün motor elinde kalsa verdiğin paraya çok üzülmezsin. Bende mondial scooter var mesela ama sport tarzı motor alacak olsam kafadan elerim direkt çin...
  10. Nicksiz

CFMOTO 675 sr almayı düşünen var mı?

Arkadaş ben anlamıyorum niye bu kadar para verip gidip çin malı motor alıyorsunuz? Üstelik cf'nin de kaç kere adı çıktı motorları daha 10K km görmeden cortluyor, modelleri hep kronik sorunlu. 500K bütçen var ve biz şans ver desek gidip alacak mısın yani bu motoru? Yapmayın etmeyin biraz gözü...
  11. Nicksiz

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

LEGO aldım. https://www.trendyol.com/lego/technic-mercedes-amg-f1-w14-e-performance-42171-18-yas-ve-uzeri-icin-yapim-seti-1642-parca-p-811478672
  12. Nicksiz

Öneri 30K Gaming Laptop Önerisi

Çok teşekkür ederim. Benim için RAM baya önemli kriter çünkü bütçem fazla olmadığı için hep 8 lik modeller var ama gelecekteki performans için en az 16lık RAM istiyorum malum artık 8 GB RAM ler kurtarmıyor. En azından şuan 8 alıp ileride RAM takviyesi yaparım.
  13. Nicksiz

Hocam 30K için attığınız modelde ekstra RAM upgrade edilebiliyor mu? 1732015037 Bu modele RAM upgrade edilebiliyor mu? 8 GB alıp 8+8 yapmak için.
  14. Nicksiz

Yok mu bu bütçede gaming laptop? Koca forumda kimse öneride bulunmuyor.
  15. Nicksiz

Hocam maks 32K çıkabilirim diyorum siz 34K çık şunu al diyorsunuz. Çıkabilecek olsam 34K diye belirtirim yok mu yani 32K altına alınabilecek laptop?
Geri