Bu tarz premium moda, giysi markaları sadece kumaştan anlar ve giysi konusunda iyilerdir. Ayakkabı, saat, takı vb. ürünlerde öyle markalarının popüler olduğu kadar kaliteli değillerdir. Sıradan bi lamberjack ayakkabı linkteki ayakkabıdan emin olun daha kalitelidir.
Premium moda markalarının...
Dostlar S24 Fe, düz S24 ve S24+ arasında kaldım. Normalde bütçemi yüksek tutmak istemiyorum bu yüzden S24 Fe düşünüyordum. Ama eğer aradaki fiyat farkına değecekse diğer modelleri de düşünebilirim. Mesela S24 Fe ve S24 arasında 5K fark var. Bu farka değer mi S24 özellikleri? S24 Fe ile S24+...
Dostum yüksek bütçeli motorlarda çin mallarına yönelmeyin hiç. Mesela 100-125lik scooter alacak olursun o zaman bakarsın çin malına, yarın bir gün motor elinde kalsa verdiğin paraya çok üzülmezsin. Bende mondial scooter var mesela ama sport tarzı motor alacak olsam kafadan elerim direkt çin...
Arkadaş ben anlamıyorum niye bu kadar para verip gidip çin malı motor alıyorsunuz? Üstelik cf'nin de kaç kere adı çıktı motorları daha 10K km görmeden cortluyor, modelleri hep kronik sorunlu. 500K bütçen var ve biz şans ver desek gidip alacak mısın yani bu motoru? Yapmayın etmeyin biraz gözü...
Çok teşekkür ederim. Benim için RAM baya önemli kriter çünkü bütçem fazla olmadığı için hep 8 lik modeller var ama gelecekteki performans için en az 16lık RAM istiyorum malum artık 8 GB RAM ler kurtarmıyor. En azından şuan 8 alıp ileride RAM takviyesi yaparım.