Arkadaşlar selam oyun oynarken sıkılıp arada google da takılıyorum ama arka planda hayvan gibi çalıştığı için hem fan sesleri hem pc ısısı rahatsız ediyor oyunu kapatmak istemiyorum 10dklık ara için. Oyunu alta alınca fps kısıtlamamın bir yolu var mı? Rivatunner kullanıyorum ama o oyuna girince...
Arkadaşlar selam. Mekatronik mühendisliği için harici bir ekran kartı gerekiyor mu? 3D programlar kesin kullanılıyor mu anlamadım. Ekran kartı gerekiyorsa GeForce MX330 yeterli olur mu?
1694341102
Bütçe 15bin tl
Merhaba öncelikle. Ben kütüphanede laptop ile İBB Wi-Fi'ya bağlanmak istiyorum ancak Wi-Fi'ya bağlanıyor ama oturum açma ekranı gelmiyor. Kendim manuel oturum açma ekranına girmeye çalışınca da olmuyor. Ne yapmam lazım? Yoksa İBB Wi-Fi sadece mobil ile girişe izin mi veriyor?
Merhaba öncelikle, farcry 4 te türkçe yama yapmıştım fakat oyunda çok sıklıkla önceden çevirilen yerlerde şimdi çevirilmemiş. Neden olmuş olabilir ve çözümü var mıdır?
Merhaba öncelikle, Crysis 1 remastered oyunum steamden indirdim. Fakat oyunun anti-aliasing değerini değiştiremiyorum buton pasif halde. Oyun kastığından dolayı bu değeri düşürmek istiyorum. Ne yapmam lazım?
Öncelikle merhaba, Gta5 de rockstar gamesin sitesinden mapleri ekledim ancak online girince bende gözükmüyo. Hesaplar da aynı herşeyi kontrol ettim ama yok. Ne yapmam lazım??
1676210455
Sorunu buldum. Oyun epic gameste ve oyunu açınca farklı bir rockstar hesabına giriş yapıyormuş ama o hesabın...
Merhaba öncelikle başlıkta belirttiğim gibi malum laptop larda ses gerçekten yetmiyor. Bunun için çeşitli programlar mevcut. Bu programlar nasıl sesi yükseltiyorlar. Bunlar hoparlörün ses seviyesini aşırtıyor mu ve en önemlisi hoparlöre zarar verir mi?
Arkadaşlar laptopumun cpu fanı pc boştayken anlık bi hızlanıp bi yavaşlıyordu uzun süredir nedenini bilmiyordum daha sonra fps monitör kullandığımdan dolayı farkettim cpu çekirdekleri anlık bi anda %80 falan kullanılıyo sonra sistem boştayken 60 dereceleri görüyo cpu. Fps monitörden ve görev...
Bilgisayarımda aynı microsoft visual dan 2 - 3 tane kurulmuş. Örneğin Visual C++2008 x86 dan 2 tane var bir diğerinde 3 tane var. Bunlar oyunlarda uyumsuzluk sorunu yaratır mı?? Böyle olmaması için ne yapmalım?