Yani parayı illa sömürmeye gerek yok
Sizin için gündelik kullanım ve FPS oyunculuğu için lenevo yeterde artar. 360 hz hz'ler için güçlü bir kasa ve ek olarak ciddi bir FPS oyunculuğu gerekiyor. İşten kastınız tam anlayamadım renk doğruluğu anlamında mı ?
Dell Alienware gibi üst yüksek giriş orta ve yüksek skalasında yüksek kısmına konan markası için 0,5 ms iddiasının boş olması aslında üzücü bir durum.
1712435273
Abdullah Bey umarım MSI, Asus vb. yeni çıkan 540 hz olan OLED monitörleri inceleme olarak ulaşabilirsiniz, yanlışım yok ise 0,03 ms...
Şahsen bu paraları vermişken sadece ürün almadığımızı ek olarak müşteri hizmetleri ve satın alım sonrası teknik servisinde kalitesini de göz önünde bulundurmanın gerektiğini düşünerek DELL 25" AW2523HF almayı daha mantıklı buluyorum. Buda ürünün teknik detaylarını içeren bir inceleme...
Sennheiser ise evet. Bu marka zaten ses konusunda üzen bir marka değildir azıcık araştırma ile öğrenebilirsiniz. Ek olarak para verirken unutmayın müşteri hizmetlerine de para veriyorsunuz. Yanlışım yok ise zamanında okudum bazı forumlarda insanlar müşteri temsilcisinden yani garanti vb...
Knk okuma ve yazmanız vardır umarım :d Adam tüm paraya kasa almıyor. Kasa++monitör+koltuk alıyor. Konuyu okuyup öneri yapılsa keşke.
1710625693
Dostum seninde okuma yazmadan şüphe duymaya başladım önerdim zaten. Önceki sayfaları kontrol edersen görürsün. Koltuktan biraz ödün ver güncel bir şey...
Zaten sonra bu duruma karşı performanstan ödün vermektense koltuktan ödün verilsin diyorum :). Günceli almak varken eski nesil almak akıl karı değildir.
Bu kadar para veriyorken 1.5k daha verip düzgün şeyler varken gidip eski nesil bir işlemci ile daha güçsüz bir kart almanın hiçbir anlamı yok. 40k verebiliyorken biraz daha verip performanstan ödün vermektense koltuktan ödün vermek en doğrusu olacaktır.