Merhaba, Öncelikle superonline fiber altyapım var ve 1000 Download'a 50 upload alıyorum. Ancak testmy.net üzerinden upload testi yaptığım zaman ya da yayın yaptığım zaman upload hızım maksimum 3 oldu. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak aygıt yöneticisindeki boşaltmayı geniş gönder...
Öncelikle merhaba, ASUS ROG carnyx isimli bilgisayara USB ile bağlanan ve mikrofondaki girişi Type-C olan bir mikrofon kullanıyorum. Ses kartı almak istiyorum ancak almak istediğim hiçbir ses kartında USB mikrofon destekleyen bir giriş bulamadım. Bulduğum 1 2 ses kartında ise jak girişi ile...
dün occt ile test yaptım ancak herhangi bir şekilde bir kapanma olmadı. Şimdi tekrardan bir oyuna girip msi afterburner donanım izleme bölümünden bakıcam. Geri dönüş yaparım resimli bir şekilde. Teşekkürler
1734020285
Tekrardan test ettim 2. dakikada bundan oldu.
Merhaba, yaklaşık sistemimde uzun süredir bir sıkıntı yok ancak yaklaşık 2 gündür oynadığım oyunlarda yaklaşık 15 20 dakika ya da 30 dakika sonra bir anda bilgisayarım kapanıp yeniden açılıyor. 1. gün kapanırken mavi ekran veriyordu. Bilgisayara sabah format attım. Herhangi bir sıkıntı yokken...